Danske Spil tjente kassen på Danmarks nederlag

danskespil_logoDet overraskende danske nederlag til Armenien tirsdag aften blev dyrt for Oddset-spillerne, der samlet set tabte over 2 millioner kroner hos Danske Spil.

Det meste af fodbold-Danmark måbede, da Morten Olsens tropper blev ydmyget med hele 0-4 af Armenien i Parken tirsdag aften. Det kom i den grad også bag på Oddset-spillerne, der havde sat deres lid til en dansk sejr. Over 2 millioner kroner tabte spillerne på kampen.

De danske oddset-spillere har som regel en forkærlighed for at spille på Danmark og danskere når de spiller på Danske Spil, og derfor er det ikke så underligt at Danske Spil løber med den helt store gevinst. Ligeledes havde Armenien lige tabt til den absolutte bundprop Malta, og derfor blev langt de fleste spil lagt på Danmark.

Især handicap-kampene (0-1) og (0-2) tabte spillerne på, ligesom Matchen og Vinderens udsagnsspil også blev en kostbar fornøjelse.

På den ordinære 1X2-kamp på Den Lange lykkedes det at score en tilbagebetaling på 118 %, hvor nogle skarpe Oddset-spillere altså havde spottet en armensk sejr til odds 11,00. Men samlet set på Den Lange måtte spillerne nøjes med en tilbagebetaling på knap 10 %.

Danmark spiller sin næste VM kval kamp mod Malta til september. Det er stort set umuligt for Danmark at gå videre til VM, men ender Danmark med at skulle en tur til Brasilien i sommeren 2014, så kan du få odds 25 på Betsafe.