Få odds 25 hvis Danmark kommer med til VM i 2014

betsafe_1Efter gårsdagens kollaps i Parken betaler spilleselskabet Betsafe nu indsatsen 25 gange igen, hvis Danmark kvalificerer sig til VM. Det svarer til en chancevurdering på mindre end 5 procent for dansk kvalifikation.

Gårsdagens pinlige 0-4 nederlag til Armenien, var et tydeligt bevis på den krise det danske landshold befinder sig i. Kampen satte desværre flere negative rekorder. For udover at være det største hjemmebane nederlag nogensinde, havde kampen også det laveste tilskuertal til en VM-kvalifikationskamp siden 1980.

Det har fået bookmakeren Betsafe til at sætte odds på, hvor store Danmarks chancer er for kvalifikation til VM næste år, og det er bestemt ikke behagelig læsning. Således giver selskabet pengene hele 25 gange igen, såfremt det lykkedes landsholdet at kvalificere sig til at spille med om VM-guldet.

“Det siger sig selv, at kvalifikation til VM nu ser mere end svært ud. Det kræver som minimum, at Danmark vinder sine fire resterende kampe, og baseret på gårsdagens indsats kan det også blive svært nok i sig selv. Derudover er vi afhængige af, at de foranliggende hold dummer sig. Og selv hvis vi når andenpladsen, er det ingen garanti for kvalifikation, da vi som minimum skal ud i to play-off kampe. Så alt i alt ser det meget svært ud, og vi vurderer da også chancerne til at være under 5 procent for et dansk VM-eventyr”, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

 

— > Få odds 25 på Betsafe her

Kvalificerer Danmark sig til VM 2014?

Ja            25,00