Kæmpe oddsboost: Få odds 10 på Danmark imod Wales og vind 500 kr.

Bookmakerkampagne fra betfair, hvor nye spillere får odds 10 på dansk sejr over Wales

Det danske landshold er endelig tilbage i stærkeste opstilling, når det søndag møder Wales i Aarhus. Man må forvente, at spillerne er sprængfyldt med spilleglæde og lyst til at genvinde fansenes gunst, og derfor ligger der formentlig en dansk sejr og venter. Bookmakeren betfair har forhøjet oddset på dansk sejr for alle nye spillere, så du nu kan få hele odds 10 på Eriksen og co. Alt du skal gøre er at oprette en konto, og så ellers håbe på, at danskerne snupper de tre point.

 

Spil det forhøjede odds nu

 

Sådan får du odds 10 på Danmark

Alle, der ikke allerede har en konto hos betfair, kan udnytte bookmakerens glimrende tilbud. Du skal blot følge nedenstående trin:

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med promokode ZFBJ4L
  3. Spil op til 50 kroner på Danmark til odds 10
  4. Få gevinsten lige efter afslutningen på kampen

Når du lander på betfair.dk, skal du blot trykke på “Tilmeld dig nu”. Herefter bliver du taget direkte til opretningssiden, hvor du selvfølgelig skal udfylde felterne med information. Det bør ikke tage mere end et øjeblik.

Promokoden, der giver adgang til det forhøjede odds, bliver indtastet automatisk, så den behøver du ikke engang bekymre dig om.

Når du har oprettet din konto, skal du selvfølgelig indsætte penge. betfair har en fremragende indskudspolitik, så du bestemmer selv, hvor mange penge, du vil indsætte. Det eneste krav er faktisk, at du indsætter mere end 50 kroner.

Herefter skal du selvfølgelig spille på Danmark til odds 10 imod Wales. Du finder det forhøjede odds på Danmark på forsiden af betfair, når du er logget ind. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, og dermed vinde 500 kroner.

Du får udbetalt din gevinst efter kampen, når Danmark har vundet. Her får du dine 50 kroner tilbage som kontanter, hvilket betyder, at de kan hæves med det samme. Nettogevinsten på 450 kroner udbetales som en odds bonus, og den skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Derefter kan den udbetales.

 

Derfor vinder Danmark

Det danske landshold er endelig tilbage i stærkeste opstilling efter forhandlingskrisen i de forgangne uger. Det betyder, at Danmark kan stille med stjerner som Christian Eriksen, Simon Kjær og Kasper Schmeichel igen. De mange stjerners popularitet har dog lidt et seriøst knæk, så de skal ud og genvinde folkets gunst.

Det kan de kun gøre ved at spille god fodbold og vinde. De bør derfor være opsatte efter at bevise, at de stadig er hele Danmarks landshold, og at de ikke er forkælede med stjernenykker.

Danmark står da også med glimrende chancer for at snuppe sejren på hjemmebane. Det danske landshold er markant stærkere end det walisiske på stort set samtlige positioner, hvilket bør være tydeligt.

Waliserne vandt 4-1 imod Irland i midtugens åbningskamp af Nations League, men det hører med til historien, at irerne var forfærdelige. Wales’ sejr kom i land på en uhyre tynd baggrund, og man bør derfor ikke lægge for meget i resultatet.

 

betfairs regler og vilkår

Du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds. I tilfælde af dansk sejr udbetales indskuddet som kontanter, imens nettogevinsten udbetales som en bonus. Denne bonus skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage før, at den kan udbetales.

Tilbuddet gælder kun nye spillere. Har man allerede en konto hos betfair, må man nøjes med det almindelige odds på dansk sejr.

Man kan ikke cashe sit spil til det forhøjede odds ud under kampen. Det er heller ikke muligt at kombinere det forhøjede odds med andre tilbud eller spil hos betfair. Det skal altså spilles som singlevæddemål.

 

Spil det forhøjede odds nu

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund