Dagens spilforslag og odds: Seks i streg for Klopps tropper

Spilforslag hver dag

Kamp: Wolverhampton Wanderers – Liverpool
Spilforslag: 2
Odds: 1,65
Bookmaker: Bethard

 

Odds på Liverpool-sejr hos Bethard

 

Wolverhampton Wanderers har på fornem vis fået kæmpet sig væk fra bunden af Premier League-tabellen med tre sejre i træk over henholdsvis Chelsea, Newcastle og Bournemouth. Nu kommer førerholdet Liverpool dog et smut forbi Molineux Stadium, og her kan vi simpelthen ikke se Nuno Santo og co. holde liv i deres flotte sejrsstime. Jürgen Klopps tropper har nemlig vundet fem gange på stribe, og det kunne sagtens blive til seks i streg i aften. Særligt fordi både Sadio Mané, Xherdan Shaqiri og Mohamed Salah har set skarpe ud på det seneste.

 

Salah stjæler showet

Wolves er kravlet helt op på syvendepladsen med 25 point. De har rent faktisk kun et enkelt point op til kriseramte Manchester United. Sæsonen er dog langt fra færdig, og det ville være noget af en bedrift, hvis oprykkerne stadig befinder sig i den bedre halvdel efter 38 opgør. Raul Jimenez er deres topscorer med fem fuldtræffere i ligaen, men han skal virkelig anstrege sig, hvis han skal have netmaskerne til at blafre i aften.

The Reds ligger nemlig ikke bare nummer ét i Premier League – de har også ligaens bedste defensiv. Blot syv gange er Alisson Becker blevet passeret, hvilket må siges at være dybt imponerende. Når man så samtidig har brandvarme Mohamed Salah i den anden ende, begynder det lige pludselig at ligne noget. Den egyptiske kantspiller har indtil videre scoret ti gange i sæsonen, hvilket er nok til en delt førsteplads på topscorerlisten sammen med den gabonesiske goalgetter Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal.

Efter vores bedste overbevisning så ender Jürgen Klopps tropper med at snuppe deres sjette sejr på stribe. Mohamed Salah kunne sagtens gå hen og score det afgørende mål. Ellers er Xherdan Shaqiri og Sadio Mané heller ikke dårlige bud på et par eventuelle målscorere.

Derfor anbefaler vi at spille på, Liverpool vinder kampen til odds 1,65 hos Bethard.

 

Odds på Liverpool-sejr hos Bethard

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo