Kamp: U21 Tyskland vs U21 Danmark

Spilforslag: Tyskland

Odds: 1,62

Units: 4/5

Spilstop: 17 juni kl.21:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I dag begynder U21 EM for Tyskland og Danmark, og vi har fundet et godt odds på U21 EM. De tørner sammen i det man må formode, bliver en kamp om første pladsen i gruppe B. Det er et tysk hold, som er stor favorit til at tage sejren. Unibet udbyder odds 1,62 for tysk sejr, et meget godkendt odds. De rød/hvide danske briller er lagt væk for en stund, og man må erkende at danskerne vil få det svært.

Det er et tysk mandskab med nogle store drenge i forsvaret. Jonathan Tah og Lukas Klostermann kan vise sig, at være blandt de bedste forsvarer, vi kommer til at se i hele turneringen. Nyheden om at Danmark har mistet kometen Joachim Andersen til en skade som ser ham misse turneringen. Kan betyde at Danmark bliver nødsaget til, at ændre formation og gå fra 3 til 2 i midterforsvaret. En tydelig svækkelse, som kun øger muligheden for en tysk sejr.

 

Derfor vinder Tyskland

Fælles for disse to hold er, at talenterne er mange. Startende med Danmark, så er det kun fraværet af Kasper Dolberg, Joachim Andersen og Andreas Christensen. Der ville kunne gøre et dansk hold på papiret stærkere. Det er et svækket forsvar, efter Andersens afbud. I det offensive er der dog en masse kvalitet. Robert Skov som har haft en fantastisk sæson for Fck, blev topscorer i kvalifikationen med 8 mål. Sammen med Skov er det Jacob Bruun Larsen der huserer på kanterne, og de kan blive en mundfuld for ethvert hold. Men vi kommer ikke udenom at det dog er et hold, med mange spillere som ikke spiller fast på deres klubhold.

Hos Tyskland er talentmassen massiv. To spillere de dog gerne havde set deltage i turneringen er Leroy Sane og Julian Brandt. To kæmpestjerner som dog fokuserer på A-landsholdet og klubkarrieren. Den store forskel på de to mandskaber i dagens opgør, er dog at spillerne fra det tyske hold, spiller fast. Op til turneringen har tyskerne fået Florian Müller med på holdet, og det forventes han vil spille fra start. Han er intet mindre end en klasse målmand, og spiller fast for sit klubhold Mainz.

Offensiven tæller blandt andre Werder Bremen spilleren Johannes Eggestein, Amiri, Richter og sådan kunne man blive ved. Der er kvalitet over hele linjen, og kombineret med dette er den ultimative styrke på holdet, løbevilligheden og intelligensen. Det er spillere og en træningsstab der ved hvordan man vinder kampe!

Dagens spilforslag lyder hermed: Tyskland vinder over Danmark ved U21 EM, til odds 1,62 hos Unibet.

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+