Dagens spilforslag og odds: Tre point til Jürgen Klopp i Moskva

Kamp: Spartak Moskva – Liverpool FC
Spilforslag: 2
Odds: 1,62
Bookmaker: bet365

 

Spil på Liverpool-sejr hos bet365

 

Efter 1-1  i åbningskampen imod Maribor har Spartak hårdt brug for at sætte point på kontoen for at holde liv i håbet om avancement. Den russiske storklub står dog foran en kæmpe opgave, og det ser meget svært ud for dem imod Liverpool. Gæsterne er nemlig rejst til Rusland i fin form, og Jürgen Klopps tropper er favoritter til at løbe med sejren på Otkritie Arena.

 

Kriseramte Spartak

På trods af at Spartak sikrede mesterskabet i suveræn stil i sidste sæson, har de haft det svært i denne. De er med i Champions League-gruppespillet for første gang siden 2012/2013-sæsonen, men cheftræner Massimo Carreras sæde er glohedt.

Spartak er allerede 13 point efter ærkerivalerne fra Zenit Skt. Petersborg på førstepladsen i den hjemlige liga, hvor de har smidt mange unødvendige point. I weekenden blev det blot til 2-2 hjemme imod håbløse Anzhi, og ugen før spillede de 2-2 ude imod oprykkerne FC Tosno. Imod Tosno spillede Spartak en mand i overtal i de sidste 60 minutter af kampen, og kom planmæssigt foran 2-0. Alligevel formåede de at smide sejren væk indenfor de sidste fem minutter.

Spartak lider ydermere under et sandt skadeshelvede. De må undvære flere normale startere, heriblandt Denis Glushakov, Ze Luis og Roman Zobnin, imens stjernen Quincy Promes er tvivlsom.

 

Liverpool er tilbage

Efter en svær periode, fire kampe uden sejr, vandt Liverpool i weekend 3-2 ude imod Leicester City i Premier League. Sejren bragte Liverpool op på femtepladsen, og Jürgen Klopps tropper kan nu igen betragte sig selv som tophold.

Liverpools bedste spiller imod Leicester var den brasilianske maestro Philippe Coutinho, der både scorede og assisterede. Coutinho var skadet i starten af sæsonen, hvor Liverpool havde det svært, men nu er han endelig tilbage.

Imod Spartak vender Sadio Mané ydermere tilbage fra karantæne, og Klopp kan derfor for første gang stille med Coutinho, Mané, Firmino og Mohamed Salah i startopstillingen på samme tid. Det er et øjeblik, som mange Liverpool-fans har ventet på med spænding.

Læs vores fulde optakt til kampen her.

 

Spil på Liverpool-sejr hos bet365