Dagens spilforslag – FCK-sejr i Lyngby

Kamp: Lyngby BK – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,73

Spilstop: 19. august kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København står med det ene ben i Champions League-gruppespillet og skal nu gøre arbejdet færdigt. Inden de når så langt gælder det dog denne Superligakamp i Lyngby.

FCK har ikke mildt sagt ikke fået nogen god start i Superligaen, og der skal til at komme point på kontoen. Det bør der være mulighed for mod Lyngby, som blot har skrabet to point sammen gennem de første fem runder.

Det er naturligvis ikke optimalt for FCK, at de skal spille denne kamp mellem to vigtige kvalkampe til Champions League. Vi tror det til trods, at de kommer til at lykkes med at snuppe de tre point på Lyngby Stadion.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København kan som nævnt langt fra være tilfredse med deres sæson indtil nu i Superligaen. Her har man blot seks point efter sejre over AaB og Brøndby. Samtidig har man så tabt til AC Horsens, Viborg FF og Randers FC. Nederlagene til Horsens og Randers kom tilmed hjemme i Parken.

Derfor var det med nogen nervøsitet, at FCK-fans så frem mod midtugens kamp mod de tyrkiske mestre, Trabzonspor.

Her fik FCK dog en drømmestart, da Viktor Claesson bragte Løverne foran efter små ti minutter. Anden halvleg var blot få minutter gammel, da Lukas Lerager fordoblede føringen.

Trabzonspor fik ganske vist reduceret, men det var stadig et fint resultat for FCK. Det giver dem alt andet lige også tiltrængt selvtillid forud for denne kamp.

Lyngby har trods deres to point ikke fået nogen katastrofal sæsonstart. Man har fået pointene i hjemmekampene mod Silkeborg og FC Midtjylland. Derudover er det blevet til et-måls-nederlag til Horsens, FC Nordsjælland og senest AGF.

Vi regner dog med, at de får det svært mod et FCK-hold, som lader til at være kommet i gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,73 på dette.