Dagens spilforslag: Jobbe bliver afgørende i derby

Kamp: Brøndby IF – FC København
Spilforslag: Jesper Lindstrøm laver assist
Odds: 4,50
Bookmaker: Unibet
Spilstop: 16.00

 

Følg spilforslaget hos Unibet nu

 

Det er tid til Superligaens næstsidste New Firm, og det er det suverænt vigtigste indtil videre. Det er en vaskeægte sekspointskamp, hvor ingen af holdene har råd til at tabe. Brøndby skal have tre point for at holde fast i FC Midtjylland i Superliga stillingen, imens FCK skal vinde for at holde liv i drømmen om sølv og CL-kvalifikation.

En af de allervigtigste spillere på banen bliver Brøndby-kreatøren Jesper Lindstrøm. Jobbe har fået sit helt store gennembrud i år, hvor han har scoret ni kasser og lagt op til yderligere otte. Dette gør ham til den spiller i Superligaen, der har været involveret i flest mål i hele ligaen.

Alt Brøndbys spil går igennem den unge midtbanespiller, og de gul-blå scorer sjældent mål uden, at Jobbe har haft en fod involveret. Faktisk er Jesper Lindstrøm den spiller i Superligaen, der har skabt næstflest chancer ifølge den officielle statistik fra Superligaen.dk. 43 chancer har Lindstrøm skabt, hvilket kun Allan Sousa fra Vejle har gjort bedre.

Imod FCK bliver Lindstrøm Brøndbys nøglespiller. I det opbyggende spil vil Brøndby konstant søge Jobbe, hvorefter han skal fordele bolden. Det er især Lindstrøms dybe bolde til hurtige Mikael Uhre og Simon Hedlund, der giver gode muligheder for assists. Brøndby vil formentlig forsvare sig dybt på banen og forsøge at straffe ærkerivalerne på kontraangreb, og den spillestil passer altså Lindstrøm og Brøndby perfekt.

Det er også en fordel for dette spil, at FC Københavns forsvar er i en sløj forfatning. Københavnerne har det suverænt dårligste forsvar i mesterskabsspillet. I alt har Jess Thorups tropper lukket 36 mål ind i 23 kampe. FCK har blot to clean sheets i 2021s ti kampe i Superligaen, så Brøndby har igen pæne muligheder for at komme på tavlen.

 

Følg spilforslaget hos Unibet nu

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund