Dagens spilforslag – Ny dansk storsejr mod Japan

Kamp: Japan – Danmark

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst ti mål (Danmark -9,5)

Odds: 1,80

Spilstop: 23. januar kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark går ind til denne kamp med endnu en storsejr i bagagen, da man vandt 32-23 i første kamp i mellemrunden. Det vil sige, at Danmark med en sejr mod Japan kan spille sig i kvartfinalerne.

Japan tabte deres første kamp i mellemrunden til Argentina. Da de blot havde et point med fra det indledende gruppespil er deres muligheder for at spille sig videre til kvartfinalerne så godt som forduftet.

Danmark har imponeret ved dette VM og formået at holde et højt niveau til trods for, at modstanden ikke har været fra øverste hylde. Vi regner med, at vi får endnu en sikker sejr til det danske herrelandshold.

 

Derfor vinder Danmark med mindst ti mål

Danmark har som nævnt leveret flere disciplinerede indsatser indtil nu ved dette VM. Især forsvaret har leveret. Danmark har endnu ikke lukket mere end 23 mål ind i løbet af deres hidtil fire kampe. Den mindste sejrsmargin har lydt på ni mål, hvilket var mod Qatar, som da også er det bedste hold, som Danmark har mødt ved dette VM.

Japan gjorde det godt i det indledende gruppespil, hvor især deres angreb imponerede. Deres første kamp i mellemrunden mod Argentina sluttede dog med et nederlag på 28-24. Netop Argentina bankede Danmark som bekendt med med 31-20.

Ser man på Danmarks og Japans kampe mod Qatar, så tabte Japan med 31-29, mens Danmark vandt med ni mål. Derfor mener vi, at Danmark bør have gode chancer for at slå Japan med mindst ti mål og dermed storme i kvartfinalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen med mindst ti mål (Danmark -9,5). Hos Bet365 får man odds 1,80 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame Danmark – Japan gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Japan.