Livestream Danmark – Japan ved VM i herrehåndbold gratis og lovligt hos Bet365

Danmark er snublende tæt på en kvartfinale ved VM i herrehåndbold. Denne kan allerede være sikret inden kampen mod Japan, men der vil stadig være førstepladsen at spille om. Den vigtige kamp mod Japan kan livestreames gratis og lovligt hos Bet365. Her kan du læse mere om, hvordan du gør samt læse om odds på Danmark – Japan.

 

Livestream Danmark - Japan

 

Livestream Danmark – Japan gratis hos bet365

Mellemrundekampen Danmark – Japan kan som nævnt livestreames hos bookmakeren Bet365. Det kræver naturligvis at man har en konto hos Bet365 samt, at der står penge på denne. Det har ingen betydning, hvor mange penge man har på sin konto. Dermed vil man altså selv med helt ned til én krone kunne livestreame opgøret mellem Danmark og Japan med sin konto hos Bet365. Her i vores gennemgang kan du læse nærmere om, hvordan du får din Danmark – Japan livestream.

 

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

 

Som det første skal man have oprettet sig en konto hos bookmakeren Bet365 for at få adgang til deres livestreaming. Når man har gjort dette, vil man kunne komme i gang med at livestreame VM i herrehåndbold.

Bet365 er en af verdens absolut største bookmakere. Derfor er det ikke overraskende, at de har været omhyggelige med at gøre hele oprettelsesprocessen enkel og let for deres nye kunder. Her vil man blive bedt om at give følgende oplysninger sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Herefter vil man blive bedt om at vælge sig et brugernavn, kodeord og et firecifret sikkerhedsnummer. Man vil skulle bruge dette nummer, hvis man skulle være så uheldig at komme til at glemme sit brugernavn eller kodeord.

Når man er kommet gennem denne korte proces, vil man kunne tage sin konto i brug. Herefter er første skridt naturligvis, at man skal have sat nogle penge ind på sin konto. Derefter kan man begynde at streame løs af VM i herrehåndbold – heriblandt Danmark – Japan. Man vil altså også have mulighed for at livestreame de øvrige kampe, som spilles ved VM i herrehåndbold.

Bet365 har desuden rettigheder til livestreaming af en stribe øvrige sportsbegivenheder – herunder andre håndboldevents. Man kan ydermere også ser store europæiske liger, som Bundesligaen, Serie A og La Liga.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Danmark – Japan Odds

Efter den overbevisende 32-23-sejr mod Qatar står Danmark næsten med begge ben i kvartfinalerne. Danmark kan faktisk allerede være kvalificerede inden kampen mod Japan fløjtes i gang.

Hvis Kroatien som ventet slår Argentina i kampen, som spilles før Danmark – Japan, vil det betyde, at Danmark som minimum er sikre på andenpladsen. Argentina vil nemlig i det tilfælde ikke kunne nå Danmark, da de tabte den indbyrdes kamp i det indledende gruppespil.

Danmark kan naturligvis også bare afgøre det selv ved at slå Japan. Den kamp er samtidig også vigtigt, hvis Danmark skal vinde gruppen. Med en sejr mod Japan vil Danmark kunne nøjes med uafgjort i sidste gruppekamp mod Kroatien og stadig slutte på førstepladsen.

Som tilfældet har været det for Danmarks øvrige kampe er de enormt store favoritter inden kampen. Faktisk vil et odds på sejr til Danmark uden nogen form for handicap give en minimal gevinst. Hos Bet365 finder man heldigvis stadig

 

Danmark – Japan Spilforslag

Indlæser odds…

Japan har allerede levet op til de forventninger, som man kunne tillade sig at have til dem inden VM. De kom som ventet videre fra den indledende gruppe på bekostning af Angola. Man lykkedes tilmed med at få point mod Kroatien, da man spillede 29-29.

I mellemrunden led man dog et nederlag på 28-24 til Argentina i første kamp. Dermed er det så godt som sikkert, at Japan ikke kommer videre til kvartfinalerne ved VM i herrehåndbold.

Det danske forsvar har været særdeles velspillende, og de har endnu tilgode at lukke 25 eller flere mål ind ved dette VM. Det mener vi heller ikke bliver tilfældet mod et Japan-hold, som ellers har gjort det ganske pænt offensivt. De har dog ikke mødt et forsvar af Danmarks kaliber.