Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Irland vs Holland (Venskabskamp)

Vi spiller: Irland: Odds 3.25 (set hos bet365)

Kampstart: Fredag d. 27/5-2016 kl. 20.45

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Spilforslag: Irland slår Holland i EM-warm up

Holland blankede på skuffende vis deres skud i EM-kvalifikationen, hvor Tjekkiet, Island og Tyrkiet snuppede pladserne foran Holland. En skuffende fjerdeplads var hvad det kunne blive til for hollænderne i Gruppe A. Holland har derfor ikke et EM at forberede sig til i modsætning til Irland.

Holland er uden Arjen Robben, Huntelaar, Robbie van Persie og flere andre normalt vigtige offensive profiler, mens Irland formentlig er uden Jon Walters, Robbie Keane, Kevin Doyle og Daryl Murphy. Begge hold er altså ramt af skader på de offensive pladser.

Holland har ikke vist imponerende takter længe, hvilket blev understreget med tydelighed i EM-kvalifikationen, og nu hvor holdet ikke har et EM at forberede sig til, og de nationale ligaer er gået på sommerferie, kan man med rette tvivle på, at de hollandske spillere kommer med fuld motivation til kampen. Den irske træner, Martin O’Neill, har udtaget en 35-mand stor bruttotrup til forberedelserne op til EM, og de spillere der får chancen i aften, vil formentlig give alt de har, for at sikre en plads på holdet ved EM i Frankrig.

Irland spillede også en flot kvalifikation og har masser af bygge videre på. Her blev det bl.a. til 1-1 ude og 1-0 hjemme mod de tyske verdensmestre. I den seneste testkamp mod EM-kvalificerede Slovakiet fik Irland dog kun 2-2, men kom trods alt på tavlen to gange. Irland spiller da også sjældent til nul på hjemmebane, hvor holdet kun er gået fra banen i to af de seneste 29 kampe uden at score.

Selv om der er tale om en venskabskamp, hvor vi formentlig bliver vidner til en del eksperimenter, forventer vi alligevel at Irland kommer bedst ud af dette opgør. Desuden er oddset på irerne efter vores mening alt for højt, da det hos bet365 er sat til odds 3.25 på irsk sejr.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Se flere odds på Irland vs Holland

bet365 tilbyder et hav af odds-markeder på kampen mellem Irland vs Holland, og herunder kan du se flere udvalgte real-time odds på kampen.

Indlæser...
Indlæser...

 

 

Bet365 Logo