Kamp: Giro d’Italia – 11. etape

Spilforslag: Giovanni Lonardi slutter foran Stefano Oldani

Odds: 2,00

Spilstop: 14. oktober kl. 12:05

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Den 11. etape af Giro d’Italia ligner en dag for sprinterne. To af disse er italienerne Giovanni Lonardi og Stefano Oldani fra Bardiani og Lotto Soudal. Her mener vi, at der er mest, som taler for, at Lonardi klarer sig bedst, når feltets hurtige folk igen skal kæmpe om sejren.

 

Derfor slutter Lonardi foran Oldani på 11. etape

Giovanni Lonardi og Stefano Oldani hører ikke til blandt topsprinterne, men de kører efter de sekundære placeringer. Her stak Giovanni Lonardi snuden frem på 7. og 8. etape, hvor han blev henholdsvis 12 og 15. Oldani blev nummer seks på 4. etape, men siden da har han kun været med fremme på en etape, da han blev nummer 21 på 8. etape.

På 8. etape viste Lonardi og Oldani begge, hvor stærke de er i det kuperede terræn. Den egenskab får de også brug for på 11. etape, hvor der er et par mindre stigninger. På 8. etape viste Lonardi sig at være en anelse hurtigere end Oldani.

Lonardis præstation på 8. etape var særligt imponerende, da hans 15. plads vel at mærke ragte til en niendeplads i feltets spurt. Her sluttede han vel at mærke foran folk som Rick Zabel, Fausto Masnada og Ben Swift.

Lonardi kører på procontinentalholdet Bardinai-CSF-Faizanè, som har hårdt brug for et godt resultat i denne Giro. Derfor vil der være større pres på ham end Oldani for at lave et resultat i spurten. De udemærkede resultater kan kun have givet ham og holdet tro på tingene. Bare en top ti-placering i en af massespurterne ville være et godkendt resultat for Bardini, som vil benytte alle lejligheder for at vise sig frem.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Giovanni Lonardi kommer i mål før Stefano Oldani på 11. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 2,00 på dette væddemål.