Dagens spilforslag – Ny dansk triumf mod Frankrig

Kamp: Frankrig – Danmark

Spilforslag: Danmark vinder (+1,5)

Odds: 1,80

Spilstop: 8. december kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark har fået en noget nær perfekt start på EM i kvindehåndbold. De første to kampe er nemlig end med overbevisende sejre over Slovenien og seneste Montenegro. Næste opgave i Hernings Jyske Bank Boxen bliver de forsvarende europamestre Frankrig. Det bliver naturligvis Danmarks hidtil største test ved EM.

 

Derfor vinder Danmark kampen (+1,5)

Frankrig har ligesom Danmark vundet deres første to kampe mod Montenegro og Slovenien. Frankrig var dog langt fra overbevisende i deres førstekamp, hvor de mødte Montenegro. Her lignede det længe et fransk nederlag. Frankrig fik dog vendt tingene i de sidste tre minutter og endte med at vinde med 24-23.

Danmark mødte Montenegro i deres seneste kamp, hvor montenegrinerne fik et nederlag på 28-19 i hovedet. Her var det især i anden halvleg, at Danmark slog turboen til.

Den helt store profil var den danske målvogter Sandra Toft. Den 31-årige Brest-spiller havde en redningsprocent på hele 48 procent mod Montenegro, og var dermed stærkt medvirkende til den overbevisende danske sejr. Hun havde blandt andet en periode på 24 minutter, hvor hun blot lukkede to mål ind.

I den anden ende af banen var Nykøbing Falsters Lærke Nolsøe igen den store profil. Fløjspilleren bidrog med fire mål og var delt dansk topscorer. Hvis hun og Toft fortsætter de imponerende takter mod Frankrig ser det allerede godt ud.

Danmark viste så sent som under sidste års VM, at de sagtens kan spille lige op med Frankrig. Her endte kampen med en dansk sejr på 20-18 i en lavtscorende kamp. Vi regner med, at det bliver endnu en tæt kamp mod Frankrig. Derfor har vi garderet os ved at ved sige Danmark (+1,5).

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen mod Frankrig (Danmark +1,5). Hos Bet365 får man odds 1,80 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame kampen gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Frankrig – Danmark.