Livestream: Frankrig – Danmark: Se Danmarks vigtige gruppefinale

Efter en ønskestart med to sejre har Danmark nu muligheden for at gøre rent bord mod Frankrig. Som Danmarks øvrige kampe spilles denne naturligvis også i Jyske Bank Boxen. Her kan du læse mere om kampen, samt hvordan du ganske gratis og lovlig kan få Frankrig – Danmark livestream hos Bet365.

 

Livestream Frankrig - Danmark hos Bet365

 

Livestream Frankrig – Danmark

Når man skal livestreame den afgørende EM-kamp mellem Frankrig og Danmark er der blot ét krav. Det er, at man har en konto hos Bet365, hvorpå der er penge.

Det betyder ikke noget hvor mange penge, der står på kontoen, så det kan i princippet være helt ned til én krone og man vil stadig få sin gratis Frankrig – Danmark livestream hos Bet365. Som det kan ses på vores oversigt forneden er det ganske enkelt og lige til at skaffe sig denne livestream.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

Det første skridt er altså, at man få oprettet sig en konto hos bookmakeren Bet365, som er blandt de absolut største i verden. Heldigvis er denne proces ganske enkel og sikker. I forbindelse med oprettelsen af ens nye konto, vil man blive bedt om at oplyse følgende: dit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og din adresse.

Dernæst vil du også blive bedt om at vælge et brugernavn, et kodeord samt et firecifret sikkerhedsnummer. Dette sikkerhedsnummer vil kun komme i spil, hvis du skulle være så uheldig at glemme dit brugernavn og/eller kodeord.

Når ens nye konto så er oprettet, mangler man blot et enkelt punkt – nemlig at sætte penge ind på denne. Når man har gjort dette, vil man kunne streame løs af al den sport, som man har lyst til.

Du kan naturligvis også livestreame massevis af anden sport hos Bet365. De har eksempelvis også rettighederne til flere af Europas fodboldligaer som Serie A, La Liga og Bundesligaen.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Odds på Frankrig – Danmark

Danmark fortsatte som bekendt de flotte takter fra kampen mod Slovenien mod Montenegro.  Dermed topper Danmark gruppen inden mødet med Frankrig på målforskel. Vi er desuden sikre på at blive minimum nummer, selv hvis det skulle blive til et nederlag mod Frankrig.

Det er dog god grund til at være optimist på Danmarks vegne. Frankrig bankede ganske vist Slovenien med ti mål i deres seneste kamp, men de var i store problemer mod Montenegro, som de danske kvinder slog overbevisende med 28-19. Dermed fortsatte Danmark de fine takter fra anden halvleg mod Slovenien.

Frankrig er smalle favoritter forud for kampen mod Danmark, men det må ventes at at blive et ganske tæt opgør, hvilket odds på kampen da også reflekterer. Frankrig er favoritter, men en dansk sejr kan bestemt ikke udelukkes.

Det er naturligvis også muligt at spille på en række andre markeder et af disse er, hvor mange må Danmark får scoret i løbet af kampen.

 

Spilforslag på Frankrig – Danmark: Danmark scorer over 23,5 mål

Indlæser odds…

Sidst Danmark og Frankrig mødtes ved VM i 2019 var det en ganske målfattig affære. Det opgør sluttede nemlig med en dansk sejr på 20-18. Det skal dog nævnes, at det var en slutrunde, hvor meget lidt fungerede for begge nationer. Derfor kan man med rette forvente sig mere her.

Tager man holdenes kampe mod Montenegro, som på forhånd var regnet som det tredje stærkeste hold i gruppen, så klarede Danmark sig langt bedre med en storsejr på 28-19, men Frankrig med hiv og sving fik en sejr på 24-23 halet i land.

Det er svært at tolke for meget på Frankrigs seneste pligtsejr over Slovenien. Det faktum, at man lukkede hele 23 mål ind mod Montenegro kunne dog tyde på, at der er.

Det mener vi, at Danmark bør kunne udnytte med den form, som de har vist indtil nu. En spiller som man i særlig grad kan fremhæve er Lærke Nolsøe. Fløjspilleren har gjort det fortrinligt i de to første kamp og det bliver forhåbentlig også tilfældet mod Frankrig.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Optakt til Frankrig – Danmark

Danmark og Frankrig mødtes som nævnt så sent som ved VM i 2019 i Japan. Her var de to nationer nemlig også i samme indledende gruppe. Sammenligningerne stopper dog ikke her, for denne kamp var også en vigtig kamp, da den ville sende vinderen videre til mellemrunden.

Dengang endte det med at blive Danmark, som trak det længste strå og kunne spille sig videre til mellemrunden på yderste mandat, mens franskmændene måtte tage til takke med at skulle spille placeringskampe og sluttede som nummer 13 ved slutrunden. For Danmarks vedkommende blev det til en niendeplads.

Dermed er begge landshold på jagt efter revanche ved denne EM-slutrunde i Danmark. Det faktum at Danmark for relativt kort tid siden har slået de regerende europamestre er dog noget, som kan komme spillerne til gode. Det mener den danske landstræner Jesper Jensen i hvert fald.

“Jeg tror, det er en kamp, som sidder i dem. Da de virkelig skulle slå Danmark, der kunne de ikke. Derfor kan der godt været et lille mentalt overtag til os der,” har Jesper Jensen sagt til TV2.

 

Livestream Frankrig - Danmark hos Bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365