Dagens spilforslag – Forsigtig start i Parken

Kamp: Danmark – Finland

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 12. juni kl. 18:00

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark starter EM med et møde med Finland i Parken. Finland er det på papiret svageste hold i Gruppe B, så det er naturligvis en kamp, som Danmark skal vinde, hvis vi skal langt i turneringen.

Kampbilledet bliver formentlig, at Danmark kommer til at have bolden, mens Finland vil stå længere tilbage på banen. Derfor mener vi ikke, at der er lagt op til nogen større målfest i Parken. Vi siger derfor, at der scores under 2,5 mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Danmark fik en godkendt optakt til EM med venskabskampene mod Tyskland og Skotland. Det blev som bekendt til et 1-1-resultat mod tyskerne, da Yussuf Poulsen fik udlignet den tyske føring.

Derefter fulgte en lidt rodet kamp mod Bosnien, hvor Danmark gik ind til pausen med en 1-0-føring. Det kom, da Martin Braithwaite scorede efter nogle tilfældigheder i feltet.

I anden halvleg viste Andreas Cornelius sin styrke, da han headede Mathias Jensens hjørnespark ind bag Vasilj i det bosniske mål. Danmark dominerede som ventet kampen med næsten 70% boldbesiddelse, som de havde lidt svært ved at omsætte til de helt store chancer.

Finland går ind til kampen med et mildt sagt skidt resultat i bagagen efter et 0-1-nederlag hjemme mod Estland. Det kommer formentlig ikke til at gøre deres tilgang til kampen mindre defensiv.

Finland vil formentlig være under pres og satse på, at Teemu Pukki kan komme frem til et par chancer. Det tror vi kommer til at resultere i en dansk domineret men relativt chancefattig kamp, hvor vi altså siger, at der scores under tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Danmark – Finland. Hos Mr Green får man odds 1,64 på dette resultat.

Få odds 10,00 på sejr til Danmark med Mr Green. Læs mere om kampagnen her.