Få odds boost til 10,00 på dansk sejr mod Finland med Mr. Green

Danmark er storfavoritter, når de spiller første kamp ved EM mod Finland hjemme i Parken. Nye spillere hos bookmakeren Mr Green kan få boostede odds 10,00 mod normale 1,48 på, at Danmark vinder kampen. Man kan spille op til 50 kroner og dermed vinde op til 500 kroner med denne kampagne. Disse er tilmed uden krav om omsætning og udbetales kontant.

 

Få odds 10,00 på sejr til Danmark med Mr Green

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af Danmark – Finland

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Danmark vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 12. juni klokken 18.00.
  4. Du kan maksimum spille for 50 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen

 

Derfor slår Danmark Finland ved EM

Dette er som nævnt første kamp for Danmark ved EM. Her venter et møde med Gruppe B’s formodede svageste hold i form af Finland. Finnerne er med ved deres første slutrunde og har mildt sagt ikke imponeret i deres træningskampe op til slutrunden.

Her har man nemlig tabt til Sverige og Estland. Sidstnævnte nederlag giver i særlig grad grund til bekymring. Estland er nummer 116 på FIFA’s verdensrangliste, hvor Finland selv er nummer 54.

Nu står de så over for Danmark, som tilmed har den fordel, at de er på hjemmebane i Parken. Det danske landshold viste desuden pæne takter i deres venskabskampe mod Tyskland og Bosnien, som endte henholdsvis 1-1 og 2-0.

Danmark har i alt spillet fem kampe i 2021. Foruden de to førnævnte kampe har der været tale om VM-kvalifikationskampe mod Israel, Moldova og Østrig. I alt over de fem kampe har Danmark en målscore på 17-1.

Det vidner naturligvis om, hvor godt det danske forsvar er. Det bliver også et problem for Finland, som ikke var i stand til at score mod hverken Sverige eller Estland.

Defensivt får Finland dog også deres sag for. Denmark har som nævnt ikke ligget på den lade side, når det kommer til at score mål her i 2021.

Det kan blandt andet være en mand som FC Københavns Jonas Wind, som få chancen mod Finland. Wind gjorde flot i Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Israel, hvor han scorede og lagde op til et mål.

Så selv hvis Hjulmand vælge at give nogle andre de normale 11 chancen, så bør Danmark stadig have nok at skyde med til at slå et kriseramt finsk mandskab.

Derudover vil de mange tilskuere i Parken naturligvis være med til at gejle det danske landshold op, så de vil helt sikkert give 110% mod Finland.

 

Få odds 10,00 på sejr til Danmark med Mr Green

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er eksklusivt for nye kunder hos Mr Green. For at kunne deltage skal man desuden have bopæl i Danmark. Deltagelsen skal ske med det første spil foretaget fra ens nye konto. Dette skal være spillet på sejr til Danmark i EM-kampen mod Finland. Det kvalificerende væddemål skal være placeret inden starten på kampen. Det vil i dette tilfælde sige inden 12. juni klokken 18.00.

Det vil maksimalt være muligt at spille for 50 kroner i forbindelse med denne kampe. Det vil sige, at spil for over 50 kroner ikke resulterer i odds boost. Ved gevinst på sin kvalificerende kupon, vil man få dennes odds boostet til 10,00. Man vil få sin gevinst udbetalt i form af kontanter. Denne vil ydermere være uden krav om gennemspil.

Nye kunder hos Mr Green vil være begrænsede til at kunne modtage ét af deres tilbud til nye kunder. Vælger man at gøre brug af funktionen cash-out, vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret til at tage del i kampagnen.

 

Regler

Det maksimale antal deltagere for denne kampagne er 3.000. Hvis dette bliver nået, kan Mr Green til enhver tid trække deres tilbud tilbage. Kampagnen er begrænset til én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse.

Derudover skal man være opmærksom på, at man ikke vil have mulighed for at deltage med indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill (Moneybookers), når man vil benytte denne kampagne.

Skulle Mr Green have mistanke om misbrug af deres kampagne, har de til enhver tid ret til at diskvalificere den pågældende spiller fra kampagnen. En situation, hvor dette kan forekomme, er ved spil på begge udfald.

Hvis Mr Green får mistanke om snyd, har de ret til udelukke spilleren fra kampagnen. De kan ydermere også helt suspendere dennes konto.

Man skal være opmærksom på, at Mr Greens generelle regler og vilkår til enhver tid vil være gældende.