Lørdag den 6. maj starter Giro d’Italia 2023. Samtlige af løbets etaper vises direkte på dansk TV, da Discovery igen i år har sikret sig rettighederne til den italienske Grand Tour. Derfor er det også muligt at se Giro d’Italia 2023 i dansk TV. Der kan dog være stor forskel på, hvornår transmissionerne starter, så forneden får du det fulde overblik over Giro d’Italia 2023 i TV.

Husk i øvrigt, at du på bet365 kan spille på vinderne af samtlige etaper samt den lyserøde førertrøje. Læs om de bedste spilforslag og odds på Giro d’Italia 2023 her.

Se de bedste odds på vinderen af Giro d’Italia 2023:

© TVsporten.dk – Sport i TV

Hvem sender Giro d’Italia 2023?

Discovery har rettighederne til at sende Giro d’Italia 2023 i dansk TV. Dermed er det Kanal 5 og Eurosport, som man skal slå over på. Det betyder, at de danske cykelfans kommer i Thomas Bay, Brian Holms og resten af kommentatorholdets kyndige hænder. Mange af Eurosports kommentatorer har beskæftiget sig cykling i en menneskealder, og de er uhyre dygtige.

Som det kan ses på ovenstående Giro d’Italia 2023 TV-guide, er der stor forskel på, hvornår etaperne starter. Starttidspunkterne afhænger naturligvis af, hvor lange etaperne er samt, hvilken rute rytterne skal ud på. Man kan derfor ikke regne med, at man kan tænde for Giro d’Italia TV på samme tidspunkt hver dag. Gør man dette, vil man blive slemt skuffet.

Det gælder i stedet om at holde sig ajourført med starttidspunkterne, så man ikke går glip af vigtige momenter ved at tænde for sent, eller spilder sin tid ved at tænde for tidligt.

Følger man med i Eurosports Giro d’Italia 2023 TV, bør man dog nemt kunne holde sig up to date. TV-stationen sørger altid for at nævne, hvornår de næste etaper starter. Alternativt vil denne Giro TV-guide altid blive opdateret, så du ikke går glip af så meget som et sekund.

Livestream Giro d’Italia

Som en af sportens tre grand tours er Giroen et langt løb på tre uger, og i modsætning til Tour de France ligger Giroen ikke i løbet af en ferie. Derfor er det bestemt ikke utænkeligt, at det ikke er hver dag, du kan sidde hjemme foran fjernsynet for at se Giroen i TV.

Det er der heldigvis håb for. Discovery har som bekendt rettighederne til at sende Giro d’Italia i dansk TV, hvilket betyder, at man også kan livestreame løbet på Eurosport Player. Det kræver dog naturligvis en konto, men så kan man også livestreame Giro d’Italia på både mobil, tablet og computer, hvis man ikke er foran skærmen. Dette er også en glimrende mulighed, hvis man ikke har Eurosport i sin TV-pakke.

Eurosport Player kan købes for 129 kroner om måneden. Udover muligheden for at livestreame Giro d’Italia får man også adgang til alt Eurosports anden sport. Det vil sige Tour de France, Vuelta a Espana, forårsklassikere og masser af korte etapeløb indenfor cykling. Derudover byder Eurosport også på et hav af fodbold, blandt andet Superligaen og landsholdsfodbold, samt alt det største indenfor tennis-verden.

 

Discovery+

Der er også en anden mulighed udover Eurosport. Det er Discoverys anden streamingtjeneste Discovery+. Her skal man købe abonnementet Sport til 149 kroner om måneden. Her får man al sporten fra Eurosport Player-abonnementet samt underholdning. I alt får man adgang til 11 af Discoverys kanaler.