Odds på FCK vs Club Brügge (inkl. 250 kr. risikofrit liveodds)

Indlæser..

FCK fik en glimrende start på Champions League-gruppespillet, da det blev til 1-1 ude mod Porto i den første kamp. Her spillede FCK ovenikøbet kun med 10 mand i den sidste del af kampen, men forsvarede sig heroisk til det ene point. Nu skal FCK forsøge at følge op med en sejr over Club Brügge fra Belgien.

Ser vi på odds på FCK vs Club Brügge hos bet365, er FCK favoritter til odds 1.85 mens Club Brügge giver odds 4.75. Uafgjort kan spilles til odds 3.60.

Hos bet365 får du også et tilbud om et 250 kr. risikofrit liveodds på FCK vs Club Brügge, når du spiller på kampen hos bookmakeren. Her kan du placere et væddemål op til 250 kr. før kampen, og få ekstra lir med et risikofrit liveodds af samme størrelse som dit kvalificerende væddemål. Læs mere om dette tilbud hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

FCK vs Club Brügge vises på TV3+ tirsdag d. 27. september, og du finder alle odds på kampen hos bet365. Herunder kan du læse optakt til FCK vs Club Brügge samt se flere udvalgte odds på kampen.

Indlæser..

 

Optakt: FC København vs Club Brügge

fck-club-brugge-logo

Dansk fodbold har næppe nogensinde før sendt så stærkt et hold i aktion i Europa, som dét FCK-hold vi skal se i Parken mod Club Brügge i Champions League tirsdag aften.

Side op og side ned er blevet skrevet om dette FCK hold, som mange eksperter kalder for det stærkeste danske klubhold nogensinde. Også Ståle Solbakkens udtalelser i denne uge til Ekstra Bladet vidner om, at FCK har et stærkt hold i øjeblikket:

“Salgspotentialet i min trup nu er meget stort. Jeg kan uden problemer sælge hele holdet i morgen. Det bygger jeg på de henvendelser, vi får på vores spillere”, sagde den norske cheftræner.

Odds på vinderen af årets Champions league

Men hvor langt kan det stærke FCK-hold nå i årets Champions League? Det får vi måske lidt af svaret på tirsdag aften, når der står FCK vs Club Brügge på spisesedlen foran Parken.

Kravet til FCK er tre point i dette opgør, hvis Løverne skal have en god chance for at avancere fra gruppespillet, og bedømt på den nuværende form, er chancen for tre point bestemt til stede.

I weekenden vandt FCK 2-0 hjemme mod AGF, og er stadig ubesejret efter 11 spillerunder i Superligaen. En samlet målscore på 25-6 taler sit eget tydelige sprog om FCKs overlegenhed i dansk fodbold, og om holdets nuværende styrke generelt.

 

Cornelius favorit til at score for FCK

 

Andreas Cornelius lavede målet for FCK i det første opgør mod Porto, hvor han viste angrebsspil af højeste karat. Han var også en stor faktor i FCKs sejr på 2-0 over AGF i weekenden til trods for, at det ikke blev til scoring. I stedet lavede Santander og Kasper Kusk målene for FCK.

Cornelius er dog stadig bet365s favorit til at score først i kampen. Cornelius giver odds 5.50 som første målscorer og odds 2.50 til at score når som helst.

Øvrige interessante odds på FCK-målscorer omfatter Pavlovic og Santander til odds 6.00, Rasmus Falk til odds 8.00 og Kasper Kusk til odds 8.50.

Sidstnævnte er topscorer for FCK i Superligaen, hvor han står noteret for fire scoringer. Delayney, Verbic, Santander og Cornelius har alle lavet tre Superliga-kasser i år.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Få overblik over gruppespil stillingen på champions league

Club Brügge er en overkommelig opgave for FCK

De belgiske gæster fra Club Brügge ligner umiddelbart en overkommelig opgave for FCK. Brügge indtager netop nu en syvendeplads i den belgiske Jupiler League, hvor det er blevet til fire sejre, én uafgjort og tre nederlag.

De to seneste kamp i den hjemlige liga er endt med sejre (3-2 hjemme vs Eupen og 0-3 ude vs Royal Excel Mouscron, og pilen peger derfor opad i øjeblikket i Brügge.

Det piller dog ikke ved, at man er nødt til at sætte spørgsmålstegn ved Brügges styrke lige nu, for i den første Champions League-kamp tabte Club Brügge hjemme med 0-3 til Leicester. Umiddelbart var der tale om et jævnbyrdigt opgør, hvor Brügge var mest i boldbesiddelse og havde næsten lige så mange afslutninger på mål som Leicester, men skarpheden manglede for belgierne i begge felter, og så bliver man straffet af et kvalitetsmandskab som Leicester City.

FCK bør være et markant stærkere hold end Brügge, når de to hold mødes i Parken, og vi forventer en sejr til FCK i dette opgør. Det kan spilles netop nu til odds 1.85 hos bet365, som har hundredvis af odds-markeder på FC København vs Club Brügge, og du kan se dem alle ved at besøge bet365 nu.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330