Få 0% op til 0 DKK i bonus hos Bet25

Vi anbefaler Unibet til seriøse oddsere

Bet25 er kort fortalt ikke en bookmaker, vi med sindsro kan anbefale danske oddsere at spille hos.

Læs også: Brugere loggede ind på andres konti på bet25

I stedet peger vi på Unibet, som er en etableret og professionel bookmaker med langt større udvalg af odds på kampe og begivenheder. Samtidig tilbyder Unibet muligheden for at livestreame sport lovligt og gratis, hvis man bare har penge på kontoen. Læs vores anmeldelse af Unibet her.

Få de bedste odds hos Unibet

* Få også op til 1500 kr. velkomstbonus hos Unibet

 

Spild ikke tiden på bet25

Bet25.dk er den yngste danske bookmaker. Den er stiftet af Holger Kristensen, som også var med til at stifte bet24. Kreativiteten i forhold til det nye navn er til at overse, men det bygger formentlig på et ønske om at appellere til de tidligere kunder.

Der er dog langt fra tale om et genopstået bet24 på trods af, at flere af nøglepersonerne er de samme. I første omgang har bet25.dk startet ud med en primitiv hjemmeside og et hav af købte odds. Dermed er udvalget altså begrænset, og bet25 er derfor blot en del af mængden.

De købte odds betyder, at bet25 ikke har mulighed for at tilbyde et konkurrencedygtigt produkt på en lang række udenlandske begivenheder. Deres egne oddssættere har som udgangspunkt fokus på danske kampe og større begivenheder.

 

Bet25.dk velkomstbonus

Bet25.dk tilbyder ikke nogen velkomstbonus. Du får derfor 0% op til nul kroner uanset om du indbetaler 100 kroner eller 10.000 kroner. Det er dermed den eneste bookmaker med dansk licens, der ikke tilbyder sine kunder en velkomstbonus.

Alle de andre bookmakere tilbyder en bonus på mellem 500 kroner og 1.500 kroner.

Find din næste bookmaker bonus her

 

Få 100 kroner gratis på Unibet

Er du på udkig efter en lækker bonus, så tilbyder Unibet lige nu 100 kroner helt gratis til alle nye kunder. Du får de 100 kroner på Unibet så snart du har oprettet en nu konto og første gang opretter dig hos deres nye og innovative pokerside.

På toppen af den bonus får du også 1.500 kroner i velkomstbonus til at oddse for. Husk at regler og vilkår gælder.

 

Bet25.dk livebetting

Hos bet25.dk kan du naturligvis også livebette. På nuværende tidspunkt er deres livebetting dog ikke noget at råbe hurra for. Designet af hjemmesiden gør, at alle live-kampe blot er listet på en lang liste.

Det er bestemt plads til forbedringer her, og det ligner meget en hovsa-løsning, som er blevet implementeret fordi, man var presset til at åbne nu.

På nedenstående billede kan du se, hvordan liveoddsene præsenteres på nuværende tidspunkt:

bet25.dk

 

Her på Odds.dk følger vi naturligvis situationen hos bet25 tæt, men vi er på nuværende tidspunkt ikke optimistiske.

 

Bet25.dk støtter sporten

Det var længe planen at Bet25.dk skulle stå på egne ben, men i slutningen af processen endte TDC med at købe 51% af virksomheden. En del af prisen for, at TDC nu ejer 51% er,  at 25% procent af spillernes tab skal gå tilbage til sporten. Det er i hvert det som bet25 reklamerer med under deres slogan “vind eller vind”.

Ser man nærmere på de regler og vilkår, der er gældende for initiativet, opdager man dog hurtigt, at der er tale om 25% af bruttospilleindtægt efter skat. Det betyder, at der reelt bliver givet 20% af det, du har tabt. Husk, at det er dit samlede tab over et kvartal og ikke fra kamp til kamp.

Det er kun muligt at støtte klubber der er med i Danmarks Idrætsforbund. I alt er der 10.803 klubber med i Danmarks Idrætsforbund.

 

Bet25.dk på mobil og tablet

Bet25 tilbyder en optimeret udgave af sin hjemmeside til kunder, der besøger siden via sin mobil og tablet. Der er dog tale om en noget skrabet udgave, som kun tilbyder det mest nødvendige. Der er en dårlig navigation, og generelt er der ikke mange informationer at hente i den mobile udgave.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at oprette en konto via sin mobil eller tablet.

 

Indbetalingsmuligheder på bet25

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at indbetale med Dankort, Visa og MasterCard. For de fleste seriøse spillere er det et must, at de blandt andet kan indsætte og hæve deres penge med Skrill, men den mulighed må man undvære hos bet25. Det samme gør sig gældende for Neteller og det populære PaysafeCard.

 

Opret dig hos Unibet i stedet

Unibet er på alle måder en overlegen bookmaker i forhold til bet25. Hos Unibet kan man streame livesport i HD-kvalitet, og de har et kæmpe spiludvalg. Derudover er Unibets livebetting-sektion lysår foran bet25s. På et konkurrencepræget marked som det danske er der ingen grund til at spilde tiden på en bookmaker som bet25, der ikke holder niveau.

Opret dig hos Unibet her >>

 

Licens
Dansk licens
Bonus
0% op til 0 DKK
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos Bet25
Opret en konto hos Bet25 og få 0 DKK i velkomstbonus