Vi anbefaler NordicBet over Bet25 til seriøse oddsere

Bet25 er kort fortalt ikke en bookmaker, vi med sindsro kan anbefale danske oddsere at spille hos.

Læs også: Brugere loggede ind på andres konti på bet25

I stedet peger vi på NordicBet, som er en etableret og professionel bookmaker med langt større udvalg af odds på kampe og begivenheder. Samtidig tilbyder NordicBet muligheden for at livestreame sport lovligt og gratis, hvis man bare har penge på kontoen. Læs vores anmeldelse af NordicBet her.

NordicBet Få din velkomstbonus hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Spild ikke tiden på bet25

Bet25.dk er den yngste danske bookmaker. Den er stiftet af Holger Kristensen, som også var med til at stifte bet24. Kreativiteten i forhold til det nye navn er til at overse, men det bygger formentlig på et ønske om at appellere til de tidligere kunder.

Der er dog langt fra tale om et genopstået bet24 på trods af, at flere af nøglepersonerne er de samme. I første omgang har bet25.dk startet ud med en primitiv hjemmeside og et hav af købte odds. Dermed er udvalget altså begrænset, og bet25 er derfor blot en del af mængden.

De købte odds betyder, at bet25 ikke har mulighed for at tilbyde et konkurrencedygtigt produkt på en lang række udenlandske begivenheder. Deres egne oddssættere har som udgangspunkt fokus på danske kampe og større begivenheder.

Bet25.dk velkomstbonus

Bet25.dk giver 100 % i bonus op til 500 kroner. Bonussen rangerer som den suverænt dårligste blandt de på det danske marked af danske bookmakere. Bonusbeløbet er lavt og omsætningskravet er højere og mere besværligt end hos konkurrenterne. For eksempel bliver ens indskud låst under gennemspilningen, hvorfor man ikke kan hæve det før, man har sat det på højkant seks gange. Dette skal ske til odds 1,50 eller højere, og man har kun 60 dage til at gøre det. Når man det ikke, forsvinder hele ens bonus simpelthen ned i et sort hul.

Du kan få det fulde overblik over alternativer til Bet25 forneden:

Find din næste bookmaker bonus her

Få stor bonus hos NordicBet

Er du på udkig efter en lækker bonus, så tilbyder NordicBet lige nu 600 kroner i velkomstbonus til nye spillere. Alt du skal gøre er faktisk blot at oprette en konto, og indebetale penge, hvorefter du er klar til at gå amok i bookmakerens enorme spiludvalg.

Bonussen udbetales som risikofrie spil, hvorfor du slipper for at døje med besværlige omsætningskrav og lignende.

Bet25.dk livebetting

Hos bet25.dk kan du naturligvis også livebette. På nuværende tidspunkt er deres livebetting dog ikke noget at råbe hurra for. Designet af hjemmesiden gør, at alle live-kampe blot er listet på en lang liste.

Det er bestemt plads til forbedringer her, og det ligner meget en hovsa-løsning, som er blevet implementeret fordi, man var presset til at åbne nu.

På nedenstående billede kan du se, hvordan liveoddsene præsenteres på nuværende tidspunkt:

bet25.dk

Her på Odds.dk følger vi naturligvis situationen hos bet25 tæt, men vi er på nuværende tidspunkt ikke optimistiske.

Bet25.dk støtter sporten

Det var længe planen at Bet25.dk skulle stå på egne ben, men i slutningen af processen endte TDC med at købe 51% af virksomheden. En del af prisen for, at TDC nu ejer 51% er,  at 25% procent af spillernes tab skal gå tilbage til sporten. Det er i hvert det som bet25 reklamerer med under deres slogan “vind eller vind”.

Ser man nærmere på de regler og vilkår, der er gældende for initiativet, opdager man dog hurtigt, at der er tale om 25% af bruttospilleindtægt efter skat. Det betyder, at der reelt bliver givet 20% af det, du har tabt. Husk, at det er dit samlede tab over et kvartal og ikke fra kamp til kamp.

Det er kun muligt at støtte klubber der er med i Danmarks Idrætsforbund. I alt er der 10.803 klubber med i Danmarks Idrætsforbund.

Bet25.dk på mobil og tablet

Bet25 tilbyder en optimeret udgave af sin hjemmeside til kunder, der besøger siden via sin mobil og tablet. Der er dog tale om en noget skrabet udgave, som kun tilbyder det mest nødvendige. Der er en dårlig navigation, og generelt er der ikke mange informationer at hente i den mobile udgave.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at oprette en konto via sin mobil eller tablet.

Indbetalingsmuligheder på bet25

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at indbetale med Dankort, Visa og MasterCard. For de fleste seriøse spillere er det et must, at de blandt andet kan indsætte og hæve deres penge med Skrill, men den mulighed må man undvære hos bet25. Det samme gør sig gældende for Neteller og det populære PaysafeCard.

Opret dig hos NordicBet i stedet

NordicBet er på alle måder en overlegen bookmaker i forhold til bet25. Hos NordicBet kan man streame livesport i HD-kvalitet, og de har et kæmpe spiludvalg. Derudover er NordicBet livebetting-sektion lysår foran bet25s. På et konkurrencepræget marked som det danske er der ingen grund til at spilde tiden på en bookmaker som bet25, der ikke holder niveau.

  • Licens
    Dansk licens
  • Bonus
    100% op til 0
  • Vurdering
  • APP
    Mobil og Tablet

Andre populære bookmakere