Boksning: Odds på Patrick Nielsen mod Rudy Markussen her

Lørdag aften klokken 20.00 bliver årets boksebrag i Danmark afviklet. Det er et opgør der er bleve varmet op til i flere år, og nu skal vi endelig have afgjort hvem af Patrick Nielsen og Rudy Markussen der er den bedste bokser. Guderne skal vide at der er blevet talt meget om kampen de sidste måneder, og nu er det ret endelig at få syn for sagen.

Patrick Nielsen står med de bedste kort på hånden, skal man tro bookmakerne, men flere eksperter taler om en mere åben kamp, hvor Rudy ikke er uden muligheder. Der er dog bred enighed om, at Rudy Markussen skal lave et KO i løbet af de første par runder for at vinde kampen. Forud for kampen giver Unibet lige nu odds 1.16 hvis Patrick Nielsen vinder kampen og odds 5.00 hvis Rudy “hardhitter” Markussen vinder boksekampen.

Bookmakerne har naturligvis også set muligheder i kampen, og Unibet er blevet hovesponsor for Rudy Markussen. Det betyder at de er klar med masser af spil på kampen, lige som du kan få et gratis væddemål på 100 DKK på Rudy som vinder af kampen. Så hvorfor ikke bare hoppe direkte til det også tage det gratis væddemål allerede nu.

Få et gratis bet på 100 DKK på Rudy sejr her ->

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Fight Night i København lige her

Sådan fungerer tilbuddet

Tilbuddet fungerer på den måde, at du naturligvis skal have en konto hos Unibet for at tage del i tilbuddet. Derudover skal du have 100 kroner på din konto. Nu mangler du blot at placere dine 100 kroner på at Rudy “hardhitter” Markussen vinder kampen. Du skal huske og tilmelde dig her inden du placerer dit væddemål.

Udover at få et gratis væddemål på kampen, kan du også få et ekstra højt odds hvis Rudy Markussen formår at lave et KO på Patrick Nielsen. Unibet har valgt at booste oddset til hele odds 12.00 hvis Rudy Markussen vinder kampen på et KO. For at tage del i det tilbud er det vigtig at du husker at tilmelde dig her inden du placerer dit væddemål. Du skal kun tilmelde dig én gang for at tage del i begge de to ovenstående tilbud.

 

Lodtrækning om signeret boksehandkser af Rudy

Er du en stor boksefan, kan du også deltage i lodtrækningen om et par boksehandsker fra Rudy Hardhitter. Placerer du et væddemål på kampen på minimum 100 kroner, deltager du i konkurrencen. Det er i dette tilfælde også tilladt at smide dine penge efter Patrick Nielsen hvis tror har større tiltro til at han kan få dine penge til at vokse.

Se en optaktvideo fra Rudy lejren her:

 

Ondt blod og masser af spil i kulissen

Forud for opgøret er gået et hav af pressemøder, hvor de to bokselejre har kæmpet på ord mod hinanden. Det er utvivlsomt været for at skabe så meget medieopmærksomhed på kampen som muligt, og man må sige at det har virket. Man har dårligt kunne slå op i en avis eller tændt for sit TV uden at høre om opgøret. Nu er det ved at være tid til det endelige opgør, hvor vi kan få kronet den sande vinder.

Det store opgør bliver bokset i Brøndby Hallen og kan følges på PPV tv hos Viasat.

Odds på Patrick Nielsen mod Arthur Abraham.