Patrick Nielsen
Af lassedesignen/Shutterstock

Lørdag den 28. april skal den danske boksestjerne Patrick Nielsen endnu en gang i ringen. Det sker i den tyske by Offenburg, hvor han møder Arthur Abraham, der er tidligere dobbelt verdensmester. Det er Patrick Nielsens første kamp siden han i oktober blev ydmyget af engelske John Ryder, og det er en yderst vigtig en af slagsen. Mange har nemlig dømt Patrick Nielsen færdig, men kampen imod Arthur Abraham giver ham en sidste chance for at få det store internationale gennembrud som bokser.

Der venter dog Patrick Nielsen en utrolig svær kamp, hvilket også afspejles af bookmakernes odds på kampen. Hos NordicBet får man nemlig sine penge otte gange igen, hvis man sætter et odds på Patrick Nielsen. Til sammenligning er der blot odds 1,10 på, at Arthur Abraham vinder.

NordicBet Odds på Patrick Nielsen - Arthur Abraham her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på Patrick Nielsen – Arthur Abraham

Kampen mellem Patrick Nielsen og Arthur Abraham bliver den største danske boksekamp i lang tid. Patrick Nielsen har længe været set som Mikkel Kesslers naturlige afløser, men den unge mand fra Vestegnen har endnu ikke fået sit store gennembrud. Faktisk ligner Patrick Nielsen en mand, der er på randen af et karrierestop, hvorfor denne kamp imod Arthur Abraham kan betegnes som den vigtigste i hans karriere. Det er simpelthen Patrick Nielsens sidste chance, hvis han vil slå i gennem som international boksestjerne.

For Arthur Abraham tegner der sig faktisk et lignende billede. Han var tidligere en af sportens største stjerner, men på det sidste er hans stjerne falmet. Han havde sidst et verdensmesterbælte i 2016, men siden dengang har han tabt flere kampe, senest til Chris Eubank Jr. Nederlagene har fået den nu 38-årige tidligere verdensmester til at overveje pension, men han giver altså boksekarrieren en sidste chance imod Patrick Nielsen.

På grund af hans tidligere meritter er Arthur Abraham naturligvis storfavorit, når han møder Patrick Nielsen. Dette ses som sagt tydeligt på bookmakernes odds på Patrick Nielsen – Arthur Abraham. Det betyder dog ikke, at man skal holde sig fra at lave et Patrick Nielsen odds. Faktisk kan danskeren meget vel gå hen og overraske alt og alle, når han indtager ringen.

Udover odds på vinderen af kampen finder man hos NordicBet også en række special odds på opgøret. Man kan for eksempel spille på, hvor mange omgange kampen går i, hvorvidt en af bokserne vinder på knockout eller noget helt tredje. Mulighederne er næsten uendelige, og der er rigtige mange gode odds på Patrick Nielsen – Arthur Abraham.

Patrick Nielsen – Arthur Abraham spilforslag

Som det kan læses i vores guide til odds på boksning, er der flere ting, man skal overveje, når man skal sætte sine odds på Patrick Nielsen – Arthur Abraham. For det første skal man sammenligne de to bokseres form – både den fysiske og mentale.

Fysisk bør Patrick Nielsen være overlegen. Han er yngre, hurtigere og stærkere, og han er samtidig yderst dedikeret. Alle nyheder fra hans lejr går på, at han er i forrygende form og, at han træner som en besat. Dette er interessante nyheder, da man derfor sagtens kan tillade sig at være optimistisk på hans vegne. Dermed tyder alt også på, at Patrick Nielsen har lagt sit seneste nederlag bag sig.

Arthur Abraham er en rutineret ræv. Han ved, hvad det kræver at blive succesfuld indenfor boksning, og han kommer til at gå yderst seriøst til værks. Man må derfor forvente, at han møder op i optimal form. På grund af hans alder kan man dog sætte spørgsmålstegn ved hans motivation. Hvis Abraham først kommer i problemer, kan han få svært ved at finde motivation til at grave sig ud af sit sorte hul.

Der er ingen tvivl om, at Arthur Abraham er kæmpe favorit, men værdien ligger hos Patrick Nielsen. Det er alt eller intet for den unge dansker, og han skal simpelthen ud og bevise sig. Han bør være stærkere fysisk, og omend han mangler noget rutine sammenlignet med Abraham, bør man kraftigt overveje at placere et odds på Patrick Nielsen. Hos NordicBet får man pengene otte gange igen på Patrick Nielsen. Det betyder, at man selv med et beskedent indskud kan vinde et stort beløb. Det er dermed bestemt risikoen værd med et Patrick Nielsen odds.

Nu får vi den rigtige Patrick Nielsen at se

Sidst Patrick Nielsen var i ringen, endte det med en gevaldig fiasko. I oktober blev han som bekendt sønderbanket og knock outet af engelske John Ryder. Nielsen gik i gulvet allerede i femte omgang, hvorefter det blev umuligt for ham at komme op igen.

Før kampen var Patrick Nielsen langsomt blevet ført frem af promoter Kalle Sauerland, men da det virkelig gjaldt var han ikke stærk nok. Efter kampen var Patrick Nielsen forståeligt nok demoraliseret, hvilket fik ham til at sætte spørgsmålstegn ved egne evner. Han betegnede sig selv som en nobody, imens han også fortalte, hvordan alt han havde kæmpet for var væk igen.

Det store nederlag kan dog have været lige, hvad Patrick Nielsen havde brug for. Før nederlaget til Ryder var alting kommet nemt til den talentfulde dreng fra Vestegnen. Nu har han i stedet smagt modgangen, hvilket har modnet ham. Han er mere fokuseret og dedikeret end nogensinde før.

Efter kampen blev annonceret fortalte Patrick Nielsen til BT, at nederlaget til Ryder havde sat tingene i perspektiv for ham og, at det havde fået ham til at ændre ting i sin træning og private liv samt fokusere 100 procent på boksning. Han lovede samtidig, at fansene endelig får den rigtige Patrick Nielsen at se.

Der er ingen tvivl om, at Patrick Nielsen er en utrolig talentfuld og dygtig bokser. Det skal han nu ud og bevise, og hvis han virkelig har taget sig sammen i de seneste par måneder, er der ingen grund til, at han ikke kan slå Abraham. Patrick Nielsen har fordel af, at han er både yngre og hurtigere end Abraham, imens han også slår hårdere og er mere udholdende. Der er altså meget, der taler til hans fordel.

Er Arthur Abraham over the hill?

Hvor Patrick Nielsen er førende på en række fysiske parametre, har Arhur Abraham til gengæld fordel af en kolossal erfaring. Den 38-årige verdensstjerne har to gange været verdensmester, og han har formået at holde sig på toppen i en årrække.

På det seneste er det dog gået ned af bakke for Arthur Abraham, der ikke har fordums styrke. Han har tabt to af sine seneste fire kampe, og det er tydeligt, at han har sværere og sværere ved at slå sine modstandere ud. Abraham har altid været en hårdtslående bokser, 58 procent af hans sejre er kommet efter knockouts, men han har blot to knock outs i sine seneste 12 kampe. Det er altså et vigtigt aspekt af hans stil, der er ved at forsvinde.

Arthur Abraham er også en bokser, der har døjet lidt med motivationen på det seneste. Efter det seneste nederlag til Chris Eubank Jr. overvejede han kraftigt at gå på pension. I sidste ende besluttede han dog for at fortsætte sin karriere, men han kan få det svært, hvis tingene går imod ham. Abraham har efterhånden nået en alder, hvor han er ved at tænke på livet efter karrieren. Det bliver sværere og sværere at finde motivationen til at æde sig selv og give de 110 procent, som det kræver at være professionel bokser. Derudover bliver han mere og mere skrøbelig overfor skader og slag fra modstanderne.

At Abraham nu skal bokse imod Patrick Nielsen siger også noget om, at han ikke er på samme niveau som tidligere. Abraham er simpelthen ikke berettiget til de største kampe længere, og han er derfor degraderet til at møde andenrangsmodstandere. At han nu skal kæmpe imod Patrick Nielsen, gør det naturligvis sværere for ham at sætte sig op til kampen end, hvis han skulle bokse om et verdensmesterbælte imod en etableret verdensstjerne.

Patrick Nielsen – Arthur Abraham i TV

Boksekampen sendes direkte på TV3+ lørdag aften. Optakten til kampen starter klokken 22.30, imens selve kampen starter klokken 23.00. Efter kampen følger en nedtakt, der varer indtil klokken 00.30.

Har man ikke TV3+, kan kampen også streames på ViaPlay.

NordicBet Odds på Patrick Nielsen - Arthur Abraham her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+