BetStars – betting hos PokerStars

Betstars er oddsudgaven af Pokerstars, verdens største pokerside. I Danmark reklamerer siden med komikeren Casper Christensen, og det er faktisk en rigtig god bookmaker. Bookmakeren er langt fra blandt de mest kendte danske bookmakers, hvilket er en skam. Det er nemlig en rigtig god spiludbyder, hvor spillerne altid møder høje odds, et stort spiludvalg samt en masse kampagner og konkurrencer.

At BetStars har sin baggrund indenfor pokerverden gør, at det er en bookmaker, der tør tænke lidt anderledes. Det er ikke bare den uendelige strøm af free bets og andre tilbud som hos alle andre bookmakers. Bookmakeren forsøger sig med nye ting, og inspireret af pokerverden kan man her vinde enormt store gevinster og præmier. Det så man for eksempel på sidens VM-konkurrence, Stars Challenge, hvor spillerne kunne vinde vanvittige 500 millioner krone ved at tippe på slutrundens kampe.

BetStars er simpelthen en glimrende spiludbyder, og alle nye spillere bør få mødt alle behov og meget mere til hos den.

Som ny spiller hos BetStars får du to gratis free bet på $10 stykket. Dem får du ligeså snart, du har spillet $10 til odds 2,00 eller højere på et valgfrit spil. Dermed er man sikret en god start hos, når man skal til at oddse.

Sådan spiller du hos BetStars

For at spille hos BetStars, skal man først oprette en konto. Lige så snart man har en konto, kan man gå igang med at spille løs. Så længe man har penge på sin konto, skal man blot logge ind, hvorefter, man kan oddse. Det tager simpelthen ikke mere end et kort øjeblik.

Hos BetStars kan man oddse på stort set alt mellem himmel og jord. Bookmakeren har et enormt spiludvalg, der dækker alle de største sportsgrene, samt et hav af de mindre sportsgrene. Hvis der er noget, man vil spille på, kan man gøre det hos BetStars.

På samtlige begivenheder er der derudover et stort spiludvalg. Hvad enten man vil spille på vinderen, på antallet af scoringer eller noget helt tredje, kan det gøres hos bookmakeren. Der er kort sagt noget til enhver smag, så man kan altid finde noget at sætte sine penge på.

BetStars bonus: Få $20 freebet

betstarsdk_top

BetStars opererer ikke med en decideret velkomstbonus. Istedet giver bookmakeren to $10 free bets til alle spillere, der oddser mindst $20 til odds 2,00 på deres første væddemål. Så snart man får sine free bet kan man give den gas på odds, og forhåbentlig score sig selv en stor gevinst eller to.

Man beholder kun gevinsten af sit free bet, og dermed ikke selve værdien. Spiller man $20 til odds 1,50 og vinder, får man altså $10 sat ind på kontoen. Regler og vilkår gælder selvfølgelig som altid, og disse kan man læse mere om på hjemmesiden.

Få $20 free bet hos BetStars

Spin & Bet: Op til 10x højere odds

spin_and_bet_betstars

De fleste spillere hos PokerStars har formentlig stiftet bekendtskab med de populære Spin & Go-turneringer, hvor man kan vinde $1 million for helt ned til $0.50. Det koncept tager PokerStars med videre til BetStars, hvor de nye Spin & Bet væddemål giver kunderne muligheden for at vinde op til ti gange større gevinst.

Man vælger selv, hvilket Spin & Bet-væddemål man vil satse på, og hvor meget man vil satse. Når man trykker spin, får man så at vide, hvor stort et odds man får. Har man for eksempel valgt et spil til odds 3,00, kan man i stedet få odds 30, hvis man rammer den store 10x på spinneren.

Som udgangspunkt er Spin & Bet kun tilgængeligt på kampe fra den engelske Premier League-kampe, men udvalget af Spin & Bet-væddemål vokser hele tiden.

Sådan spiller du Spin & Bet:

 1. Gå til Spin & Bet-sektionen og find de udvalgte Spin & Bet-kampe.
 2. Indtast indsatsen på det valgte væddemål og tryk på “Spin”.
 3. Spinneren viser hurtigt, hvorvidt man får forstørret sit odds. Dette kan ske helt op til 10 gange.

10% går til Spin & Bet-jackpotten

Når man spiller på Spin & Bet-væddemål, skal man være opmærksom på, at 10% af indsatsen går til BetStars finansiering af Spin & Bet-jackpotten.

Spin & Bet-jackpotpuljen dækker de penge, BetStars skal op med, når folk vinder på deres spins.

Spin & Bet hos BetStars

BetStars livebetting

BetStars har en glimrende livebetting-sektion. Døgnet rundt kan man livebette på begivenheder fra hele verden, og oddsene bliver konstant opdateret. Man løber derfor aldrig tør for ting at spille på.

Hvis man vil livebette hos BetStars skal man blot trykke på “Livespil”-fanen i toppen af skærmen. Herefter liver man taget til BetStars’ livebetting-skærm, hvor man kan se alle oddsene samt livebetting mulighederne. Her kan man for eksempel spille på vinderen af de forskellige kampe, antallet af scoringer, næste kort eller noget helt fjerde. Man styrer fuldstændig selv, og der er altså nok at vælge imellem.

Livebetting odds ændrer sig selvfølgelig hurtigt, så man skal skynde sig at træffe en beslutning. Det er netop derfor, livebetting er så underholdende, da det simpelthen skifter konstant.

BetStars på mobilen

Det kan selvfølgelig lade sig gøre at oddse hos BetStars fra mobil eller tablet. Det kan enten gøres direkte i browseren, hvor man simpelthen bare logger ind som normalt eller via BetStars app. Appen findes til både iOS og Android, så alle har mulighed for at downloade den.

Prøv Spin & Bet på mobilen

Når man lander i Sports-lobbyen på mobilen, kan man nemt tilgå alle de aktuelle odds. Samtidig kan man læse mere om aktuelle betting-kampagner og prøve de populære Spin & Bet-væddemål.

Herunder kan det ses, hvordan et Spin & Bet-væddemål sættes op på mobilen:

betstars_mobil_spin_and_bet

Vind op til 10x så meget med Spin & Bet-væddemålene.

BetStars kundeservice

Man kan komme i kontakt med BetStars’ kundeservice døgnet rundt hele året. BetStars har konstant bemanding , så uanset hvilket problem man er stødt på, sidder der nogen klar med en hjælpende hånd. Der er ingen spørgsmål, der er for små, så det gælder bare om at spørge om hjælp.

Bookmakerens kundeservice kan kontaktes gennem sidens kontaktformular. Her skal man forsøge at beskrive sit problem så grundigt som muligt, så er en kundeservicemedarbejderne kan hjælpe en så hurtigt og effektivt som muligt. Jo bedre man forklarer sit problem, jo hurtigere får man hjælp. Hvis man har mulighed for det, kan man endda inkludere et screenshot, hvilket gør det en del nemmere for de tekniske medarbejdere.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  Få to free bets gratis
 • Vurdering
 • APP
  Nej

Odds hos BetStars

Spil hos BetStars

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere