BetStars anmeldelse

BetStars – betting hos PokerStars

I mange år har spillerne hos verdens største pokersite, PokerStars, efterlyst muligheden for at kunne spille på mere end bare esser og konger. Man har efterlyst betting hos PokerStars, og nu har selskabet bag PokerStars, Amaya Gaming, omsider lyttet til folket og dannet bookmakeren BetStars.

Det er dog en betydelig ringere bookmakere end de øvrige på det danske marked, da den blot er et sideprodukt hos Stars. Medmindre at man er en yderst seriøs pokerspiller, der kun vil oddse for sjov i ny og næ, anbefaler vi dermed, at man opretter sig hos en anden bookmaker. Dette kan for eksempel være bet365, der måske er den allerbedste bookmaker på markedet. Her får man alt det, som BetStars ikke har i et kæmpe spiludbud, høje odds, utallige kampagner og veludviklet liveodds. Derudover har de en fremragende velkomstbonus, hvor ens første indbetaling bliver fordoblet med op til 1.000 kroner.

Læs vores anmeldelse af bet365 her.

 

Opret dig hos bet365 og få 1.000 kr. i bonus her

 

Sådan spiller du hos BetStars

For at spille hos BetStars, skal man først oprette en konto. Dette gør man ved at downloade PokerStars/BetStars-klienten. Har man allerede en PokerStars-konto, behøver man ikke gøre andet end at logge ind på den dog.

Når man er logget ind, kan man springe mellem “Poker” og “Bet” øverst i menuen.

Download BetStars her

Har man penge på kontoen, kan man frit spille både poker og betting fra den samme konto.

 

BetStars Bonus: Få €20 Free Bet

betstarsdk_top

I modsætning til alle de seriøse bookmakere på det danske marked opererer BetStars ikke med en velkomstbonus.

I stedet kan man få op til €20 Free Bet credits, når man placerer sit første væddemål. Dette spil skal være på mindst €5 til odds 1.50 eller højere. Spiller man for eksempel €5 til odds 2,00, får man €20 i Free Bet credits. Disse kan kun bruges på væddemål over odds 1,50.

Man beholder kun gevinsten af sit free bet, og dermed ikke selve værdien. Spiller man €20 til odds 1,50 og vinder, får man altså €10 sat ind på kontoen. Regler og vilkår gælder selvfølgelig som altid, og disse kan man læse mere om på hjemmesiden.

Få €20 Free Bet hos BetStars

 

Spin & Bet: Op til 10x højere odds

spin_and_bet_betstars

De fleste spillere hos PokerStars har formentlig stiftet bekendtskab med de populære Spin & Go-turneringer, hvor man kan vinde $1 million for helt ned til $0.50. Det koncept tager PokerStars med videre til BetStars, hvor de nye Spin & Bet væddemål giver kunderne muligheden for at vinde op til ti gange større gevinst.

Man vælger selv, hvilket Spin & Bet-væddemål man vil satse på, og hvor meget man vil satse. Når man trykker spin, får man så at vide, hvor stort et odds man får. Har man for eksempel valgt et spil til odds 3,00, kan man i stedet få odds 30, hvis man rammer den store 10x på spinneren.

Som udgangspunkt er Spin & Bet kun tilgængeligt på kampe fra den engelske Premier League-kampe, men udvalget af Spin & Bet-væddemål vokser hele tiden.

Sådan spiller du Spin & Bet:

  1. Gå til Spin & Bet-sektionen og find de udvalgte Spin & Bet-kampe.
  2. Indtast indsatsen på det valgte væddemål og tryk på “Spin”.
  3. Spinneren viser hurtigt, hvorvidt man får forstørret sit odds. Dette kan ske helt op til 10 gange.

10% går til Spin & Bet-jackpotten

Når man spiller på Spin & Bet-væddemål, skal man være opmærksom på, at 10% af indsatsen går til BetStars finansiering af Spin & Bet-jackpotten.

Spin & Bet-jackpotpuljen dækker de penge, BetStars skal op med, når folk vinder på deres spins.

Spin & Bet hos BetStars

Start med at downloade BetStars-softwaren og opret en konto

 

BetStars’ udvalg af odds

Når det kommer til spiludbuddet er bookmakeren deværre langt fra at kunne konkurrere med de andre bookmakere på markedet. Udbuddet er småt og selvom, at man naturligvis kan oddse på alle de største sportsgrene og ligaer, så er mængden af specialspil små så snart, at man kommer væk fra de mest populære markeder.

 

BetStars Livebetting

Bookmakeren tilbyder selvfølgelig også livebetting, men også her halser de efter bookmakere som bet365. Nedenunder set et screenshots fra BetStars’ livebetting-sektion.

betstars_fodbold

BetStars: Spil poker og odds på mobilen

For at spille skal man downloade bookmakerens software. Dette gælder både på computer, mobil og tablet.

Når man downloader softwaren, er det i realiteten bare PokerStars’ software, som man henter. Bookmakeren er nemlig en integreret del af PokerStars-softwaren.

Man kan logge ind hos BetStars via mobilen uden NemID. Dette er nemlig ikke påkrævet ved login på mobiltelefoner eller tablets.

Sådan downloader man BetStars til mobilen:

  1. Gå til PokerStars.dk via linket herunder.
  2. Download pokersoftwaren.
  3. Opret en konto og log ind på PokerStars softwaren.
  4. Klik på Sport for at få adgang til betting.

 

Prøv Spin & Bet på mobilen

Når man lander i Sports-lobbyen på mobilen, kan man nemt tilgå alle de aktuelle odds. Samtidig kan man læse mere om aktuelle betting-kampagner og prøve de populære Spin & Bet-væddemål.

Herunder kan det ses, hvordan et Spin & Bet-væddemål sættes op på mobilen:

betstars_mobil_spin_and_bet

Vind op til 10x så meget med Spin & Bet-væddemålene.

Her på Odds.dk er vi endnu ikke overbevist om kvaliteterne ved BetStars. Bookmakeren er tydeligvis blot et sideelement til PokerStars, og medmindre man er en dedikeret pokerspiller, der blot ønsker lidt side-action, anbefaler vi, at man benytter sig af en anden bookmaker.

Vi anbefaler, at man opretter en bruger hos bet365 i stedet. Her finder man alt det, der ikke er hos BetStars: høje odds, fremragende livebetting, hyppige kampagner og et all-around fremragende produkt. Derudover får man hos bet365 også en velkomstbonus. De fordobler nemlig det første indskud med helt op til 1.000 kroner.

Opret dig hos bet365 her

Licens
Dansk licens
Bonus
Nej
Vurdering
App
Nej
Odds hos BetStars