Danmark har fået en ny bookmaker: Bethard kommer med 1.000 kr. bonus

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo

Zlatan og Bethard har indtaget Danmark

Det har været længe undervejs, men nu er ventetiden forbi! Bethard har lanceret deres danske side, så nu kan du spille løs hos en af Sveriges mest populære bookmakere. Med Zlatan Ibrahimović som deres frontfigur har de afdelinger i Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Storbritannien og Canada. Nu er turen så kommet til Danmark, og vi er virkelig glade for, at de har fået erhvervet sig en licens fra Spillemyndigheden. De har nemlig både høje odds og hurtige udbetalinger. Du kan endda også få en stor velkomstbonus hos dem, hvis du laver en konto nu og her.

 

Få 1000 kr. i velkomstbonus hos Bethard

 

Hvorfor skal jeg oddse hos Bethard?

Der er mange gode grunde til at oprette en bookmakerkonto hos Bethard og give sig i kast med at oddse hos dem. De har for eksempel som nogle af de første på det danske marked lanceret en såkaldt kombinationsbooster. Det vil sige, at hvis du laver en prematch-akkumulatorkupon eller et systemvæddemål, så booster Bethard din gevinst med helt op til 30 procent. Jo flere væddemål du har på din kupon, desto større boost af din gevinst får du, hvis den går hjem.

De belønner også folk, som bruger deres mavefornemmelse med det såkaldte puls bet. Her bliver livebetting virkelig gjort ekstra spændende, da du blandt andet kan spille på, at der bliver scoret indenfor de næste 30 sekunder. Hvis du tror, at der går lidt længere, inden målet kommer, så kan du også spille på, at netmaskerne kommer til at blafre indefor ét, tre, fem eller ti minutter. Her handler det altså om at sidde og følge kampene rigtig tæt. Når du kan mærke, at der er mål på vej, så er det bare med at placere et væddemål. Får du ret i din mavefornemmelse, så kan du virkelig blive fyrsteligt belønnet.

 

Bethard giver nye kunder 1000 kr. i velkomstbonus

For at lokke en masse spilleglade danskere til så har den nyeste bookmaker på det danske marked selvfølgelig også en sprød velkomstbonus. Nye kunder hos Bethard får således fordoblet deres første indskud med helt op til 1.000 kroner, når de opretter en konto og sætter penge ind på siden for første gang. Indsæt minimum 100 kroner og maksimum 1.000 kroner som din første indbetaling, og så kvitterer Bethard med at fordoble beløbbet. Hvis du eksempelvis sætter 500 kroner ind på siden, så får du yderligere en plovmand af Bethard. På den måde har du lige pludselig hele 1.000 kroner at spille for.

Velkomstbonussen skal gennemspilles fire gange indenfor 60 dage til odds 1,80 eller højere. Det er dog ikke særlig svært, da Bethard har odds på alverdens sportsgrene og ligaer. Vær venligst opmærksom på at hvis du foretager din første indbetaling med NETELLER, Skrill eller paysafecard, så vil du ikke være i stand til at få en velkomstbonus. Du skal altså benytte dig af VISA, Mastercard eller Trustly, hvis du vil have fordoblet dit første indskud med op til 1.000 kroner.

 

Masser af indbetalingsmuligheder og hurtige udbetalinger

Når det kommer til at indbetale og udbetale penge hos Bethard, så er du i de sikreste hænder. Udover naturligvis at have både VISA og Mastercard så kan du også benytte dig af diverse onlinetjenester såsom Trustly, når der skal indbetales penge på siden. Hvis du hellere vil bruge det populære paysafecard, så er der også rig mulighed for det.

Bethard har i øvrigt rigtig hurtige udbetalinger. Det betyder, at hvis du har vundet penge på siden, så kan du forvente at have dem på din bankkonto indenfor et par dage. Det er selvfølgelig muligt at udbetale penge på præcis samme måde, som du har foretaget dine indbetalinger. Der er altså masser af valgmuligheder, når det kommer til ind- og udbetalingsmuligheder hos Bethard.

 

Få 1000 kr. i velkomstbonus hos Bethard