ACCA Edge hos Betfair: Få pengene tilbage hvis du misser én kamp

betfair_acca_edge

betfair har gennem mange år været en foretrukken bookmaker blandt danske sportsbettere, og det skyldes ikke mindst den populære spillebørs, hvor du ved at købe og sælge odds spiller mod andre spillere og ikke mod bookmakeren. Det betyder, at du kan score marginalt højere odds på de fleste kampe end hos konkurrerende bookmakere.

Hos betfair kan du dog også spille direkte mod bookmakeren via betfair Sportsbook, og nu er der endnu en god grund til at skifte den klassiske spillebørs ud med betfair Sportsbook.

betfair introducerer “betfair ACCA Edge”, hvor du får din indsats tilbage kontant (uden yderligere gennemspilskrav), hvis du misser én kamp i dit multispil. Du vælger selv om du vil gardere dig med ACCA Edge på din kupon, og der er selvfølgelig både fordele og ulemper.

Fordelene med ACCA Edge er til at få øje på, for i og med du får din indsats tilbage, hvis du falder af på én kamp på kuponen, er det mindre surt kun at mangle én kamp, før der er gevinst. Ulempen er til gengæld, at det samlede odds bliver en smule lavere, når du vælger at tilføje ACCA Edge-forsikringen til din kupon.

Spil med ACCA Edge hos betfair.dk >>

 

Eksempel på betfair ACCA Edge-kupon

I nedenstående eksempel kan du se, hvordan det fungerer med betfair ACCA Edge. Her er der valgt tre spil til EM i fodbold i Frankrig, hvor 2/3 af væddemålene på kuponen går hjem. Med ACCA Edge får du indsatsen på 250 kr. tilbage, selv om væddemålet på Frankrig ikke går hjem. Til gengæld er den potentielle gevinst mindre, end hvis du ikke havde valgt ACCA Edge-forsikringen.

Uden ACCA Edge ville den potentielle gevinst være 1877,50 kr., mens den med Edge er på 1295,48 kr. En forskel på 582 kroner og to øre. Mange er villige til at opgive en del af den potentielle gevinst imod at få pengene tilbage, når de blot mangler én rigtig kamp på kuponen.

Umiddelbart er der ikke noget loft over indsatser, som kan forsikres med ACCA Edge, hvilket har gjort tilbuddet uhyggeligt populært i England, hvor betfair har kørt med dette tilbud gennem længere tid.

betfair_acca_edge_eksempel

 

Sådan spiller du betfair ACCA Edge

betfair_tilfoej_acca_edge2Når du vil gardere dig med ACCA Edge, skal du blot vælge dine kampe som normalt. Husk der skal minimum være tre kampe på kuponen før det gælder, men derudover er der ingen restriktioner. Hverken ift. minimumsodds, indsatser eller odds-markeder. Alle markeder gælder inkl. livespil.

1. Tilføj valg til din spillekupon i betfair Sportsbook som normalt. Hvis ACCA Edge er tilgængeligt på dit spil, vil du kunne se Edge-ikonet til venstre.

2. Tilføj ACCA Edge til dine valgte spil. Dine odds bliver derefter opdateret automatisk før du godkender spillet.

3. Placér dit ACCA Edge-spil.

4. Få din indsats tilbage kontant, hvis du misser præcist én kamp i dit multispil. Kun tripler eller derover tæller med.

ACCA Edge vil blive fjernet fra dit spil, hvis det indeholder et ugyldigt valg. Freebet tokens kan ikke benyttes på ACCA Edge-spil. ACCA Edge-spil kan kombineres med Cash Out men vil i dette tilfælde ikke kvalificere sig til en kontant refundering.

betfairs standard regler og vilkår gælder.

 

Spil med ACCA Edge hos betfair.dk >>

 

betfair_gul_580x330