ICC: Bayern München vs AC Milan odds og livestream

Lørdag d. 22 juli er der formiddagslir på livestreamet hos bet365, hvor du kan se kampen mellem Bayern München og AC Milan i International Champions Cup gratis på nettet kl. 11.35. Det er god opvarmning til 20. og næstsidste etape i årets Tour de France, hvis du er blandt danskere som følger rytternes strabadser i det franske landskab.

Nu handler det dog om fodbold for en stund, for med en kioskbasker som Bayern vs Milan på plakaten i ICC 2017, er det værd at stemple ind hos bet365 lørdag formiddag, og se AC Milan som har handlet stort ind denne sommer, og de tyske mestre fra Bayern, som mange spår en stor sæson i Europa, og som spiller hele fire kampe under ICC i år.

Du kan læse mere om livestream fra ICC 2017 her, eller springe direkte til bet365, som selvfølgelig også har odds på opgøret før og under kampen.

Se kampen på nettet hos bet365.dk >>

 

Odds på Bayern München vs AC Milan

I vores automatiske kampboks øverst på siden finder du altid opdaterede liveodds på kampen før og efter kick off. Vi samler de bedste odds på Bayern vs Milan fra de forskellige bookmakere, som tilbyder odds på kampen, og på den måde kan du spille hos den bookmaker, der har de højeste odds.

Mange forretrækker dog at samle sit spil hos én bookmaker, og her er et sikkert bet altså på bet365, som ikke kun tilbyder livestream fra Bayern vs Milan, men også har gode gennemsnitlige odds på alle kampe i løbet af en sæson, så her bliver du som kunde ikke snydt på oddset.

Til dette opgør mellem Bayern og Milan har bet365 tyskerne som gigantiske favoritter. Lige nu får du odds 1.53 på Bayern, mens AC Milan giver odds 6.00. Uafgjort kan spilles til odds 4.33.

Tun ind på streamet hos bet365 lørdag formiddag, hvor du formentlig kan se en stor del af AC Milans nyindkøb som omfatter navne som Leonardo Bonucci, André Silva, Andrea Conti, Hakan Calhanoglu, Mateo Musacchio, Ricardo Rodríguez og Lucas Biglia.

Hos Bayern er de nye navne i truppen lige nu folk som Corentin Tolisso, Kingsley Coman, Niklas Süle, James Rodríguez, Serge Gnabry og Sebastian Rudy. Hvordan de to managers blander deres spillerkort til kampen, kan du se hos bet365 på lørdag.

Se og spil på kampen her >>