Der venter os en lækkerbisken i Europa League-kvalifikationen torsdag, hvor Ajax med Lasse Schöne og Kasper Dolberg tager imod Rosenborg med danskerne Jacob Rasmussen, Mike Jensen og Nicklas Bendter i truppen.

Kampen kan ses på Eurosport torsdag d. 17. august kl. 20.45 umiddelbart efter Apollon Limassol vs FCM, som kan ses på 6’eren fra kl. 19.00.

Ajax vs Rosenborg bliver samtidig en kamp mellem to af de største angribernavne i dansk fodbold, som begge kæmper for en fast plads på det danske landshold i de kommende år, og skal vi tro bookmakernes odds på kampen, bliver det Dolberg som får den sjoveste aften i Amsterdam Arena.

Ser vi på odds på kampen hos bet365, er det nemlig Ajax som er gigantiske favoritter til odds 1.28, mens der er et flot odds 10.00 på Rosenborg og Bendtner. Uafgjort kan spilles til 5.25 gange pengene.

bet365 har endnu ikke odds på første målscorer, men det har Danske Spil, hvor du også kan spille på Dolberg vs Bendtner specials og særlige dansker-odds i Ajax vs Rosenborg-kampen. Læs mere om disse forneden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Ajax vs Rosenborg: – Odds på Dolberg og Bendtner

Hos Danske Spils Oddset er der selvfølgelig fokus på dansker-matchen i kampen, og derfor er der sat odds på, hvem af de to målfarlige danskere som laver flest mål i kampen. Samtidigt kan man også spille på mål af Lasse Schöne og Mike Jensen, og her er det bemærkelsesværdigt, at bookmakeren har større tro på et mål af Lasse Schöne i kampen end et mål af Nicklas Bendtner.

Scorer Nicklas Bendter mod Ajax giver det odds 4.00, mens et mål af Schöne kun takseres til odds 3.50.

Man kan også lave en fræk satsning og spille på Rosenborgs danske forsvarsspiller, den 20-årige og 190 cm høje Jacob Rasmussen, som i sidste sæson slog sine folder hos St. Pauli i Tyskland. Han er klar til at tage næste skridt i karrieren hos Rosenborg, hvor han dog ikke umiddelbart er førstevalg i det centrale forsvar. Skulle han alligevel nette kampens første scoring udløser det odds 100.00. Se flere dansker-odds på kampen forneden eller hos Oddset.

Scorer flest mål i kampen:

Dolberg: 2.10 | Uafgjort: 2.20 | Nicklas Bendtner: 5.50

Dolberg scorer i kampen:

Ja: 1.70 | Nej: 2.00

Lasse Schöne scorer i kampen:

Ja: 3.50 | Nej: 1.25

Nicklas Bendter scorer i kampen:

Ja: 4.00 | Nej: 1.20

Mike Jensen scorer i kampen:

Ja: 7.50 | Nej: 1.05

Jacob Rasmussen scorer kampens 1. mål:

Ja: 100.00

Spil på kampen hos Oddset >>