Den store tyske bookmaker Tipico har valgt udbetale gevintser til alle, der har spillet på  Bayern München som vinder af Bundesligaen 2013/14.

– Der er kun spillet 14 af de 34 runder, men Bayern ser så stærke ud i år, at vi har valgt at udbetale gevinster på alle vinderspil sat på Bayern, udtaler Rasmus Hatting fra Tipico.

Guardiolas tropper har væltet al modstand til side denne sæson, men fører trods alt kun med 4 point ned til Bayer Leverkusen og 7 ned til sidste års Champions League finalister fra Dortmund, men der er ingen tvivl om at den sydtyske storklub med danske Pierre Emil Højbjerg i truppen er godt kørende.

– Den måde Bayern præsenterer sig selv på gennem deres træner, deres hold og deres spil – det er det bedste i europæisk fodbold for tiden. Tipico har derfor valgt at udbetale vinderspil på Bayern og ønsker samtidig alle en glædelig jul, udtaler Tipico’s brand ambassadør og målmandslegende Oliver Kahn.

Tipico er Tysklands største bookmaker med over 1000 butikker i Tyksland. Sidste sommer startede bookmakeren sit indtog på det danske marked og sidenhen er der blevet åbnet fysiske spillebutikker   og spillesteder i flere af de større byer i Danmark.

Du kan altså selv spille på Tipico i flere fysiske butikker rundt omkring i Danmark og naturligvis på nettet. Få op til 1.000 kroner i bonus som ny kunde hos Tipico.

 

Gå til Tipico på nettet – Husk at få dine 1.000 kroner i bonus