scandicbookmakers-300x300Scandic Bookmakers er klar med Fantastisk Fodbold Fredag, hvor du kan få 50% ekstra gevinst (op til 500 kr.), hvis du spiller en triple (eller derover) på fem udvalgte kampe fra Danmark, Tyskland, England, Frankrig og Spanien.

Alle fem udvalgte kampe spilles fredag, og du kan se kampene herunder og læse mere om reglerne for dette tilbud hos Scandic.

Spil hos Scandic Bookmakers >>

 

De fem udvalgte kampe:

FC Midtjylland vs FC København

Aston Villa vs Manchester United

Athletic Bilbao vs Barcelona

Bayern München vs Hamburger SV

AS Monaco vs Lille

 

Sådan fungerer Fantastisk Fodbold Fredag

For at gøre brug af dette fantastiske tilbud hos Scandic Bookmakers, skal du blot lave en kupon som indeholder prematch-væddemål på mindst tre af de fem udvalgte kampe.

Du må gerne smide flere kampe på din kupon for at få et endnu højere odds, og der er frit valg på alle markeder, men husk at inkludere mindst tre af de udvalgte kampe på kuponen.

Vinder du på din kupon, får du 50% ekstra i gevinst. Den maksimale ekstra gevinst man kan vinde er 500 kr. Det vil altså sige, at du skal lave en kupon, hvor du vinder minimum 1000 kr. i nettogevinst, hvis du vil have fuld udbytte af dette tilbud.

Ekstra gevinsten udbetales som bonuskontanter til din Scandic-konto, og er underlagt et gennemspilskrav på bonusbeløb x 3 til minimum odds 1,50 før du kan hæve pengene til banken. Du har 60 dage til at spille bonussen fri.

 

Lav din triple nu hos Scandic >>

 

scandicbookmakers-580x330