260x154_unibet-pokerSå er der godt nyt til alle de kunder, der er misundelige på alle de gode tilbud, som kun tilfalder mennesker, der endnu ikke har oprettet en konto hos en special bookmaker. Unibet er gået ind i kampen med de høje odds, og dem tilbyder de nu ikke kun til nye brugere, men således også til deres gamle brugere.

 

Få de høje odds på kampen her —>

Det betyder, at du til new firm opgøret mellem FC København og Brøndby har mulighed for at få nogle vanvittigt høje odds på kampen, selvom du allerede har en konto hos bookmakeren. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig kampagnen, og så kører det hele faktisk af sig selv.

Hvis du gør dette, har du mulighed for at få hele 4.00 gange din indsats igen på FC København, mens du kan få odds 7.00 gange indsatsen igen på Brøndby IF.

Normalt tilfalder disse bonusser kun helt nye kunder, der opretter en ny konto, men nu kan du altså benytte dig af denne bonus, selvom du allerede har en konto hos Unibet.

 

Sådan får du de forhøjede odds

For at få disse høje odds hos Unibet, kræver det, at du har en konto hos bookmakeren. Hvis du endnu ikke har en konto, så kan du heldigvis oprette en helt kvit og frit.

Når du har oprettet din konto, skal du gå ind og tilmelde dig bonussen. Dette kan du gøre under din profil og dine bonusser. Når du har tilmeldt dig bonussen, skal du gå ind og spille 100 kr. på enten en sejr til Brøndby eller en sejr til FC København. Hvis du vælger at spille på Brøndby, og de går hen og vinder, vil du først modtage din oprindelige gevinst på gæsterne fra Brøndby, og derefter vil betfair runde op og give dig det resterende som et freebet.

New Firm odds