UnibetTVTV2 har en fantastisk tjeneste, som de kalder TV2Play. Her har du mulighed for at livestreame de programmer, som TV2 sender i løbet af dagen, men du kan også se mange af de programmer, som de har sendt i løbet af de seneste år. Det bedste ved TV2Play er dog, at du har mulighed for at livestreame en masse sportsbegivenheder, og det er netop disse sportsbegivenheder der gør, at du har mulighed for at se TV2Play ganske gratis.

Fra d. 15. januar og indtil d. 1. februar spilles der VM i Herrehåndbold 2015 i Qatar, og her har bookmakeren Unibet lavet en fantastisk aftale med TV2Play. De har nemlig sørget for, at du kan få TV2Play helt gratis, som ellers har en normalværdi af 99 kr.

 

Få TV2Play gratis her —>

For at få TV2Play gratis, kræver det dog, at du har en konto hos Unibet i forvejen eller at du opretter en. Det er dog ganske simpelt, og det koster dig slet ikke spor.

 

Sådan får du gratis TV2Play

For at få gratis TV2Play, kræver det, at du har en konto hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet, så kan du oprette en helt kvit og frit. Som ny bruger skal du indbetale min 80 kr. før du kan få din kode til TV2Play. Der er dog intet der forhindre dig i at udbetale dine penge igen, hvis du ikke er interesseret i at spille hos Unibet.

Hvis du er interesseret i at spille hos Unibet, så kan du ligeså godt forsøge at lave din indsats om til mange penge. Dette kan du gøre enten via deres sportsbetting, deres poker eller deres casino. Unibet har en masse forskellige valgmuligheder, og du kan spille på lige præcis det, som du har lyst til.

Hvis du interesserer dig for håndbold, hvorfor så ikke spiller på det netop igangværende håndbold VM, hvor der er rigtig gode odds at hente hos Unibet.