Premier-League-logoNår Manchester City og Everton løber på banen til kampen lørdag d. 06 december klokken 18.30, så bliver det et opgør der kan være med til at afgøre, om City skal spille med om mesterskabet, eller om Chelsea skal gå solo.

Everton var en af de helt store overraskelser i sidste sæson, men det har på ingen måde kørt på samme måde i år. Således er Everton blot nummer 11 i ligaen hele 12 point efter Manchester City.

Bookmakerne tror dog heller meget på Everton, og lige nu kan du få hele odds 6.50 hos Tipico hvis Everton hiver en sejr hjem. Anderledes lavt ser det ud for en City sejr, som Tipico lige nu giver odds 1.50. Skulle kampen ende uden en vinder, så kan du hente flotte odds 4.30 på Tipico. Selv om City pt befinder som på andenpladsen i  Premier League, så har de bestemt ikke spillet imponerende.

Der er dog enkelte spillere på Citys mandskab der har været lyspunkter på holdet. Således er  Sergio Aguero lige nu topscorer i ligaen med hele 14 mål. Der er ikke mange der har været i tvivl om Sergio Agueros talent for at score mål, men desværre har han længe været alt for skadet. Nu har han været fit i det meste af denne sæson, og det har således kastet hele 14 mål af sig i ligaen. Mon ikke Aguero også finder målet mod Everton, og måske mere end én gang.

Tror du på at Aguero scorer mere end ét mål mod Everton, så kan du lige nu få høje odds 4.50. Bestemt ikke noget dumt bud på et spil man hurtigt kan se sig varm på. Skulle Aguero nøjes med et enkelt mål, så kan du få odds 1.70. Modsat kan du få odds 2.00 hvis du tror på at Everton kan få lukket ned for brandvarme Sergio Aguero.

Odds på kampen mellem City og Everton på Tipico her – >