betfair_logoFredag d. 10. oktober 2014 skal Danamrks U21 landsholds spille EM kval. kamp mod Islands U21 landshold. Danmark er tættere på U21 EM slutrunden end nogensinde før, og hvis det lykkes Danmark at slå Island over to kampe, så har de unge danske U21 drenge kvalificeret sig til slutrunden der spilles i Tjekkiet 2015.

Først kræver det dog, at Danmark besejrer Island, og de skal tage første stik allerede i morgen, når de unge islændinge kommer forbi. Danmark må se bort fra flere af de unge stjerner, da Morten Olsen har valgt at hive dem op på A-landsholdet, Danmark er dog stadig favoritter mod Island, og du kan lige nu spille på en dansk sejr til odds 1.52 hos betfair. En sejr til Island giver odds 6.00 gange igen, mens uafgjort giver 4.00 igen.

 

Odds på Danmark vs Island her —>

 

Danmark fører ved halvleg og vinder kampen

Danmark er klarer favoritter til at komme med til EM i Tjekkiet 2015, og det forventes også, at de besejrer Island. Det virker ikke umuligt, at Danmark kommer blæsende fra start og bringer sig foran i første halvleg, og du kan få et rigtig godt odds, hvis Danmark holder den føring til slutningen af kampen. Lige nu giver det pengene 2.20 gange igen, hvis Danmark fører ved pausen og efterfælgende går hen og vinder kampen.

 

Dansk sejr på mere end et mål

Danmark er blæst gennem EM kval. gruppen, hvor de har hentet flere store sejre mod de andre nationer. Hvis det også bliver tilfældet mod Island, så er der flotte odds at hente på en sejr på mere end et mål. Hvis Danmark går hen og vinder kampen med to scoringer eller mere, så giver det pengene 2.25 gange igen. Hvis Danmark vinder kampen med tre scoringer eller mere, så giver det hele 4.33 gange igen.

Tror du på en gigantisk dansk sejr, der formentlig vil sikrer en plads ved EM, så kan du få hele 9.00 gange igen på en dansk sejr på min. 4 mål.

 

Få 1000 kr. freebet hos Betfair

Hvis du endnu ikke har en konto hos Betfair, så bør du åbne dine øjne nu, og læse med her. Du har nemlig muligheden for at få et Freebet på helt op til 1000 kr. hos Betfair. Det eneste du skal gøre er at oprette en konto hos Betfair via vores link og bruge promotionkoden ZDK107. Derefter skal du placere et singlespil på deres nye sportsbook på min. 10 kr. til odds 1.2 eller derover, og så vil Betfair give dig et freebet svarende til det beløb, som du spillede for. Dvs. hvis du spiller 10 kr. på odds 1.20 eller derover, så modtager du et freebet på 10 kr. Hvis du spiller 1000 kr. på odds 1.20 eller derover, så vil du modtage et freebet på 1000 kr.

 

Få 1000 kr. freebet her —>