Kamp: Inter – Napoli

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,50

Spilstop: 4.  januar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Inter er favoritter, men førerholdet Napoli er svære at besejre!

Napoli har sat kurs mod mesterskabet efter de har hentet 13 sejre og 2 uafgjorte i de første 15 spillerunder i den italienske Serie A. Vi kan dog få en tæt kamp i Milano, hvor Inter har den stærke angriber Romelu Lukaku tilbage til at jagte sejren. Inter vist gode takter og vundet 6 af deres 7 hjemmekampe med en samlet målscore på 19:4.

Kan Inter-forsvaret bremse Napoli´s velspillende mandskab? Skal kæmpe turde håbe på at komme til at spille med om mesterskabet i denne sæson så skal dette opgør vindes. Som udgangspunkt vil uafgjort være et godkendt resultat for Napoli i en svær udekamp.

Inter har normalt et ganske godt tag på syditalienerne i de indbyrdes opgør, og har vundet de seneste fire indbyrdes opgør på San Siro i Serie A, og vi skal tilbage til 2017 for at finde den seneste Napoli sejr i Milano.

Napoli har været en klasse over de øvrige hold i denne sæson og har 8 point ned til Milan på andenpladsen. Napoli er dermed ikke tvunget til at gå efter sejren, men kan vælge en mere resultatorienteret taktik, hvor de kan sætte fokus på organisationen og få lukket ned for Inter.

Marathonbet tilbyder 0% margin på dette opgør og vi kan hente odds 3,50 for uafgjort.