Kamp: FC Midtjylland – Randers FC

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,70

Spilstop: 15. juli kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er endelig tid til at få sparket dette års Superliga i gang. Det starter med et møde mellem sidste års sølvvindere FC Midtjylland og Randers FC.

Målet for FC Midtjylland er som altid at vinde det danske mesterskab. Derfor skal man naturligvis også gerne have en god start i åbningskampen.

Vi regner da også med, at FC Midtjylland får en optimal start med tre point hjemme i Herning på MCH Arena.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC Midtjylland har fået en god optakt til denne åbningskamp. De har nemlig vundet to af deres tre træningskampe.

Først blev det til en 3-2-sejr mod OB. Her var man eller bagud med 0-2 ved pausen. Scoringer af Pione Sisto, Victor Lind og Obule Moses fik dog sikret sejren

Derefter mødte man sidste års nummer fem – AaB. Her var man foran med 1-0 ved pausen ved Paulinho. AaB fik dog udlignet på straffe med omkring ti minutter igen. Kort efter bragte Sory Kaba dog FCM på sejrskurs med sin scoring til 2-1.

Man sluttede af mod Gent, som sidste år blev nummer fem i den belgiske liga. Her gik man til pausen med en 1-0 føring ved Raphael Onyedika.

Alt i alt har det med andre ord været en godkendt forårssæson. Man har også fået hentet Anders Dreyer ind på en permanent aftale og Stefan Gartenmann i SønderjyskE.

Randers FC har vundet tre af deres fire træningskampe og spillet en uafgjort. Det skal dog nævnes, at man har mødt tre 1. Divisionshold og kun en Superliga-modstander. Det var Viborg, som man slog med 3-2.

Det er desuden værd at notere sig, at Randers har mistet vigtige folk i form af Simon Piesinger og Vito Hammershøy-Mistrati.

Vi mener, at FC Midtjyllands træningskampe vidner om, at de har niveauet til at vinde denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.