Kamp: Liverpool – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,71

Spilstop: 7. maj kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter at have booket deres plads i Champions League-finalen retter Liverpool igen fokus mod Premier League. Her gælder det en svær hjemmekamp mod Tottenham, som er på jagt efter fjerdepladsen i ligaen.

Liverpool er klare favoritter til at løbe med de tre point. Det bliver dog ingen let opgave mod den fremragende Spurs-offensiv.

Vi regner da også med, at det bliver en tæt kamp på Anfield mellem disse to offensivt stærke hold. Vi siger endvidere, at begge ender med at få scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Liverpools jagt på the quadruple fortsætter som nævnt efter midtugens sejr i Champions League. Her havde man ellers ryggen mod muren, da Villarreal ved pausen var foran med 2-0, hvilket udlignede det samlede regnskab.

Liverpool kom dog op i gear i anden halvleg. Her sikrede scoringer af Fabinho, Luis Díaz og Sadio Mané en 3-2-sejr til Liverpool, som dermed sejrede med 5-2 over to kampe.

Nu gælder det denne vigtige kamp mod Tottenham. Her vil Klopp uden tvivl foretage ændringer på den startopstilling, som han satte i Spanien. Det mest oplagte er, at Luis Díaz får chancen fra start efter hans gode kamp mod Villarreal.

Liverpool kommer dog også til at stå overfor en stærk Tottenham-offensiv. Son har været flyvende gennem hele sæsonen er med sine 19 ligamål helt med fremme i kampen om topscorertitlen.

Harry Kane også oppet sig efter en sløj start på sæsonen men trods alt kommet på 13 scoringer. Dertil kommer svenske Dejan Kulusevski.

Ser man på de sidste tre indbyrdes opgør mellem holdene, så er det lykkes begge hold at komme på tavlen. Vi så mod Villarreal, at Liverpool kan rystes, og vi mener bestemt, at Spurs har det, som skal til for som minimum at få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Liverpool og Tottenham Hotspur. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.