Kamp: Vejle BK – Viborg FF

Spilforslag: Viborg FF vinder kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 11. april kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til mandagskampen i anden runde af Superligaens slutspil. Her står den et opgør i nedrykningsspillet, hvor Viborg gæster Vejle.

Situationen for de to klubber er dog vidt forskellig. Viborg er med i kampen om det syvendeplads, som giver en playoff-kamp om en plads i Europa. Samtidig kæmper Vejle for livet i bunden af tabellen, hvor man har fem point op til den rigtige side af stregen.

De to øvrige opgør mellem Viborg og Vejle har været ganske tætte. Begge hold er da også i fornuftig form, hvilket lover godt forud for denne kamp. Vi siger dog, at det er Viborg, som ender med at kunne tage de tre point med sig hjem mod nord.

 

Derfor vinder Viborg FF kampen

Viborg har i det store hele gjort det ganske glimrende efter vinterpausen. Man har vundet tre af seks spillede kampe og spillet en uafgjort. De to nederlag kom vel at mærke mod topholdene FC Midtjylland og FC København.

I seneste runde fik man også en god start på slutspillet. Her stod den på en hjemmekamp mod bundholdet SønderjyskE. Her førte Viborg allerede med 2-0 ved pausen efter scoringer af Alassana Jatta og Tobias Bach. Dermed kunne selv ikke en sen scoring af Rilwan Hassan lave om på, at de tre point gik til Viborg.

Dagens modstander Vejle er dog som nævnt også ganske fin kørende. Siden vinterpausen har de på seks kampe hentet otte point, hvilket er deres bedste periode i sæsonen.

I sidste runde fik man et fornuftigt 0-0-resultat ude mod AGF. De har dog også tabt til netop Viborg i denne periode. Det skete midt i marts, da Viborg hjemme vandt med 2-0. Vi siger, at Viborgs gode resultater siden vinterpausen fortsætter i Vejle.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Viborg FF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,25 på dette.