Kamp: Chelsea – Lille

Spilforslag: Chelsea vinder kampen og holder rent mål

Odds: 1,86

Spilstop: 22. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så er det tid til endnu en midtuge med Champions League. Denne gang gælder det blandt andet det første af to opgør mellem de forsvarende vindere Chelsea og de regerende franske mestre Lille.

Chelsea har kurs mod endnu en sæson i top fire i Premier League. Det ser dog mere sort ud for Lille, som er placeret på en beskeden 11. plads i Ligue 1.

Med det in mente er det da heller ikke overraskende, at Chelsea er storfavoritter til at sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampen. Vi regner da også med, at det kommer til at lykkes dem samt at holde clean sheet.

 

Derfor vinder Chelsea med rent mål

Chelsea var i weekenden tilbage i aktion i det engelske efter deres succesfulde deltagelse ved VM for klubhold. Man endte som bekendt med at vinde turneringen ved at slå brasilianske Palmeiras med 2-1 efter forlænget spilletid.

I weekenden var man på besøg hos Crystal Palace. Kampen på Selhurst Park endte med et sent sejrsmål sat ind af Hakim Ziyech. Det point betyder, at man nu har et forspring på otte point ned til West Ham på femtepladsen.

Nu kommer de franske mestre Lille så på besøg. De havde en turbulent sommer, hvor man skiftede træner og mistede profiler. Det har kostet i ligaen, hvor man som nævnt ligger i midten og er hele 23 point efter PSG.

Lille vandt dog deres gruppe i Champions League foran RB Salzburg, Sevilla og Wolfsburg. Nu bliver det dog en anden kaliber modstander, som man står overfor.

I Ligue 1 har Lille blot hentet fem point fra deres sidste fem kampe. Her har man blandt andet tabt 1-5 til PSG og senest spillet 0-0 med bundholdet Metz. Man har desuden blot scoret tre mål i de fem kampe.

Vi regner heller ikke med, at Lille kommer på tavlen mod Chelsea, som vi dog mener har det, som skal til for at vinde kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea  vinder kampen og holder målet rent. Hos Marathonbet får man odds 1,86 på dette.