Kamp: Cameroun – Egypten

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 2,36

Spilstop: 3. februar kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til at finde den anden finalist ved denne udgave af Africa Cup of Nations. Kampen om den sidste finaleplads står mellem værtsnationen Cameroun og Egypten anført af Mohamed Salah.

Vi mener, at der er lagt op til en ganske underholdende semifinale på Yaoundé i Cameroun, når hjemmeholdet skal forsøge at spille sig i finalen. Vi regner da også med, at det kommer til at lykkes begge hold at komme på tavlen i denne AFCON-semifinale.

 

Derfor scorer begge hold

Cameroun har været særdeles skarpe i løbet af denne Africa Cup of Nations. De har scoret hele 11 mål. Disse er tilmed sat ind af to spillere.

Det er Al Nassr-angriberen Vincent Aboubakar, som er oppe på seks scoringer. Derudover har man også Karl Toko Ekambi fra Lyon, som har lavet fem mål – heriblandt to scoringer i kvartfinalen mod Gambia.

Cameroun har ikke haft den sværeste vej til denne semifinale. I knockout-kampene har man mødt Comoros og Gambia. Det har set anderledes svært ud for Egypten. De har nemlig mødt Elfenbenskysten og Marokko i kampe, som blev vundet efter henholdsvis straffesparkskonkurrence og forlænget spilletid.

Egypten kommer naturligvis til at sætte deres lid til Mohamed Salah. Liverpool-stjernen har indtil nu scoret to gange. Han leverede en stor indsats i kvartfinalen mod Marokko, hvor han både scorede og stod bag Trézéguets sejrsmål.

De får brug for endnu en stor indsats af Mohamed Salah, hvis de skal spille sig videre til finalen. Netop Salah er dog en spiller, som trives, når han er under et pres som dette, så vi regner med endnu en stor kamp fra hans side mod offensivt stærke Cameroun.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Cameroun og Egypten. Hos Marathonbet får man odds 2,36 på dette.