Kamp: Hvidovre IF – Hobro IK

Spilforslag: Hvidovre IF vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 30. august kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Hvidovre har gennem de første seks runder overrasket positivt i 1. Division. Hele 13 point af 18 mulige er det blevet til. Det rækker til en flot tredjeplads i tabellen – blot ét point efter Fredericia i andenpladsen.

Derfor handler det naturligvis også om at holde skruen i vandet for københavnerne, når Hobro kommer på besøg. Vi regner dog desværre for Hobro med, at de må tage den lange tur hjem til Nordjylland med et nederlag i bagagen.

 

Derfor vinder Hvidovre kampen

Hvidovre har som nævnt hentet imponerende 13 point gennem de første seks runder. Det har man gjort ved at slå HB Køge, Fremad Amager, Nykøbing FC og senest Esbjerg. Derudover har man spillet uafgjort med Jammerbugt FC og et nederlag til Fredericia.

Det er værd at bemærke, at sejrene over HB Køge og Fremad Amager begge lød på hele 3-0. Derudover har Hvidovre blot lukket tre mål ind, hvilket vel at mærke er færrest af alle hold i 1. Division.

De har været gode til fordele målene mellem sig, hvilket det faktum, at Tobias Thomsen med sine to mål er topscorer viser. Derudover har man også den tidligere AC Horsens-profil Martin Spelmann, som har bidraget med et mål og en assist.

Nu gælder det så mødet med Hobro, som har haft knap så meget at juble over. De har nemlig fortsat sæsonens første sejr til gode. Det er således blot blevet til tre point i de første seks kampe. Senest tabte man 2-1 til oprykkerne Nykøbing FC.

Det er endnu ikke lykkes nordjyderne at holde buret rent. Dermed bør de få det svært mod Hvidovre, der som nævnt har ligaens indtil nu bedste defensiv. Derfor mener vi da også, at det på forhånd ser godt ud for HIF.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Hvidovre vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette væddemål.