Kamp: AC Horsens – HB Køge

Spilforslag: AC Horsens vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 23. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

AC Horsens endte efter en svær sæson med at måtte tage turen ned i 1. division. Nu åbner den Gule Fare sæsonen med en kamp mod HB Køge, som trænes af Daniel Agger, der også har Lars Jacobsen med som assistent.

Horsens’ mål er naturligvis at sikre, at opholdet i den næstbedste række bliver så kort som muligt. Vi regner da også med, at de tager de tre point på CASA Arena.

 

Derfor vinder Horsens

Horsens har over sommeren måtte sige farvel til spillere som Nicolai Brock-Madsen, Bjarke Jacobsen, Rune Frantsen, Jacob Buus, Søren Reese og profilen Louka Pripp. Man kan dog glæde sig over, at de to tidligere Horsens-drenge Tonny Brochmann og Janus Drachmann  er vendt tilbage til klubben.

Horsens har også netop forlænget aftalen med cheftræner Jens Berthel Askou, så denne nu løber til 2024. Horsens sluttede under Askou fornuftigt af i sidste sæson til trods for, at det var for sent at redde sig.

Horsens har forud for sæson spillet træningskampe mod Superligaholdene Randers og Silkeborg samt Kolding og Fredericia. Det endte med uafgjorte kampe mod Superligaholdene og sejre over Kolding og Fredericia. Det er med andre ord en ganske godkendt optakt til den nye sæson.

Nu venter så kampen mod HB Køge, der som nævnt har Daniel Agger som nye chef. Agger har blandt andet hentet sin tidligere Liverpool-holdkammerat Jon Flanagan til klubben.

HB Køge har store ambitioner, men vi tror dog, at de får det svært i denne kamp mod et AC Horsens-hold, som går ind til denne sæson med planer om at spille attraktiv fodbold. Vi regner da også med, at de løber med de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AC Horsens vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette væddemål.