Efter lang tids spekulation ligger det endelig fast, at legenden Mike Tyson vender tilbage til ringen. Det sker den 28. november i Staples Center, Los Angeles, hvor han i en opvisningskamp skal møde Roy Jones Jr, som har været verdensmester indenfor fire forskellige vægtklasser. Indtægterne fra kampen vil blive givet til velgørende formål udvalgt af de to kombattanter.

bet365 Odds på vinderen af Tyson vs. Jones hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på Mike Tyson vs Roy Jones Jr.

Indlæser…
 

Som det fremgår af Bet365s odds er Mike Tyson favorit inden kampen. Det skal dog nævnes, at det er meget svært at sige, hvad tilstand kombattanterne er i. Mike Tyson har ikke bokset siden 2006, mens Jones’ sidste kamp var i februar 2018, så hans karriere sluttede altså for knap tre år siden. Det bør alt andet lige give ham en vis fordel overfor Tyson, som har været ude af gamet i markant længere tid.

En mulig årsag til. at bookmakerne har valgt at gøre odds på Tyson lave er hans ageren på de sociale medier. Her har Tysons lejr været yderst aktiv op til kampen og lagt flere billeder og video ud af den 54-årige Iron Mike, som træner voldsomt frem mod det store brag.

Til sammenligning er det meget lidt, som vi har fået at se fra Roy Jones’ lejr. En mulig forklaring kan være, at han ønsker at holde kortene tæt ind til kroppen forud for den store kamp. Det er som nævnt ikke forfærdeligt lang tid sige, at Jones stoppede sin karriere, hvilket kan blive en fordel, når det kommer til arbejdet frem mod kampen. Der er der markant bedre værdi at hente ved odds på Roy Jones Jr.
 

Vi forudser, at Roy Jones Jr. klarer sig bedst

Vi mener, at bookmakerne undervurderer Roy Jones Jr. Mike Tyson er et større navn, men man må ikke underkende, at Roy Jones også er en af de største boksere gennem tiderne. Jones’ har som nævnt også være langt mere aktiv de sidste par år, hvilket alt andet lige bør være med til at gøre hans forberedelse bedre.

Tysons længe ventede comeback

Mike Tysons comeback som bokser har som nævnt været længe undervejs. Den nu 54-årige amerikaner boksede sin seneste kamp tilbage i oktober 2006. Her mødte han Corey Sanders i en opvisningskamp. Denne skulle have været startskuddet på en serie kampe under banneret “Mike Tyson’s World Tour.” Kampen mellem Tyson og Sanders blev dog ingen stor succes og mange mener, at Tyson ikke gik all-out for at ikke at slutte kampen for tidligt.

I april 2020 luftede Tyson så igen muligheden for at bokse en række opvisningskampe for at indsamle penge til velgørenhed. Det så undervejs ud til, at Tysons modstander ville blive hans legendariske rival Evander Holyfield. Denne kamp nåede dog ikke længere end forhandlingsbordet. Den 23. juli kom det så frem, at Tyson og Roy Jones Jr. var nået til enighed omkring denne opvisningskamp.

 

Mike Tyson

Iron Mike er en af de største boksestjerner gennem tiderne. Alle har hørt om ham uanset, om de følger med i boksninger eller ej. Tysons professionelle karriere startede tilbage i 1985. Allerede året efter tog han sværvægtsbæltet, da han slog Trevor Berbick via TKO.

Mike Tysons første nederlag kom i hans 38. kamp, hvor Buster Douglas chokerede verden ved at knockoute Tyson i 10. runde. Douglas gav inden kampen odds 42 og var altså massiv underdog. Han fik dog WBA og WBC sværvægtstitlerne tilbage efter at have slået Frank Bruno og Bruce Sheldon. Tyson tabte derefter disse til Evander Holyfield.

I 2002 havde Tyson muligheden for at genvinde WBC-titlen mod Lennox Lewis, men amerikaneren blev knockoutet i 8. runde. Umiddelbart inden den kamp slog Mike Tyson Brian Nielsen i Parken. Efter nederlaget til Lewis fulgte en sejr mod Clifford Etienne og nederlag til Danny William og Kevin McBride, som var Tysons sidste professionelle kamp.

Roy Jones JR.

Tysons modstander Roy Jones Jr. er ikke bestemt ikke nogen hr. hvem som helst. Jones Jr. er anset for at være en af de bedste boksere gennem tiderne. Han blev verdenskendt, da han vandt sølv ved OL i Seoul i 1988. Det skete efter en skandalekamp, hvor dommerne gav sydkoreanske Park Si-Hun sejren. Dommerne var ved den lejlighed blevet kraftigt påvirket af de sydkoreanske arrangør. Selv kampens dommer var efter sigende rystet over resultatet.

I 1999 forene han WBA, WBC og IBF-titlerne. Han fastlig desuden sin legendestatus ved at vinde WBA sværvægtstitlen som den første tidligere mellemvægtsmester i 106 år. Jones er kendt for sin hurtighed, fysik, bevægelse og fremragende reflekser.

Jones boksede som nævnt sin seneste professionelle kamp i 2018, hvor han slog Scott Sigmund. Der har været spekulationer om, hvorvidt Jones skulle bokse mod UFC-legenden Anderson Silva, men det blev aldrig til noget. Det gjorde kampen mod Tyson heldigvis.

Sådan ser du Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

I Danmark er det Viaplay, som har rettighederne til at streame kampen. Det kræver blot, at man har enten Viaplay Sport-pakken eller Viaplay Total. Viaplay Sport koster 309 kroner, mens Viaplay Total koster 339.

Viaplay Sport giver adgang til al Viasats sport og fighting (ikke PPV) samt deres serier. Viasat har rettigheder til blandt andet alle kampe i Champions League, samtlige Premier League-kampe og mange Superliga-kampe. Med Viaplay Total får man deres mange film oven i hatten.

Sådan bliver Tyson vs Jones Jr. afgjort

Få dage inden kampen blev en række regler for opgøret offentliggjort. Blandt disse er, at der ikke vil være nogen dommere og dermed formentlig heller ingen vinder.

Begge fightere har ydermere fået at vide, at de ikke må lande knockouts på hinanden. Skulle det ske, at en af kombattanterne begynder at bløde, vil det også sætte en stopper for kampen.

Af hensyn til de aldrende bokseres helbred, skal de desuden bokse med større handsker, som vil betyde, at de ikke volde helt så stor skade på hinanden.

Alt dette betyder, at flere bookmakere har fjernet odds på kampen mellem Mike Tyson og Roy Jones Jr. Det vides endnu ikke, hvorvidt det vil blive muligt at bette på kampen igen. Det vil dog stadig være muligt at bette på kampen mellem Jake Paul og Nate Robinson.

Nattens øvrige kampe

Indlæser…

Dette er dog ikke den eneste store kamp, som skal bokses denne aften. Der er nemlig tre øvrige kampe på programmet. Den største af disse er cruiservægt kampen mellem Youtuberen Jake Paul og den tidligere NBA-spiller Nate Robinson. Paul har allerede en professionel boksekamp på CV’et med sejren over AnEsonGib, som også er Youtuber.

Det er derimod Nate Robinsons debut. Den tidligere point guard har blandt andet spillet for New York Knicks og Boston Celtics. Point guards er som bekendt ikke blandt de højeste spillere på basketbanen. Robinson er da også blot 175 centimeter høj, hvilket er hele ti lavere end Jake Paul. Det bliver alt andet lige en markant fordel for Paul, som da også er favorit til at vinde denne kamp.

Læs vore optakt til Jake Paul vs. Nate Robinson her

Jack vs McKernan

I kategorien letsværvægt mødes den tidligere dobbelte verdensmester svenske Badou Jack og den relativt ubeskrevne Blake McKernan. Jack er 37, men McKernan er 33. Badou Jack har tabt sine sidste to kampe mod Marcus Browne og Jean Pascal. Han er dog massiv favorit mod McKernan, som trods sine 16 sejre og nul nederlag aldrig har kæmpet på dette niveau.

Til trods for, at han altså ikke er spået de store chancer, så har han selvtilliden i orden. “Spørgsmålet er ikke, om jeg vinder. Det ved jeg, at jeg gør. Det er ikke noget, jeg siger for at være arrogant, men der er folk, som ikke kan håndtere pres eller præstere, når det gælder,” siger McKernan ifølge The Sacramento Bee.

Riley vs Coulter

Nattens fjerde kamp er mellem britiske Viddal Riley og den tidligere UFC fighter Rashad Coulter, som bokser sin første kamp i fem år. Riley blev kendt, da han træner Youtuberen KSI op til hans første kamp mod Jake Pauls bror Logan.

Siden da har han bokset fire kamp og vundet dem alle. Hans seneste sejr kom i februar mod amerikanske Muhammad Abdullah, hvor dommerne enstemmigt pegede op Riley som vinder af opgøret. Dette er den eneste af nattens kampe, som der endnu ikke er odds på.

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe