Jake Paul vs. Nate Robinson : Livestream, odds, optakt & spilforslag

Jake Paul og Nate Robinson mødes i ringen som opvarmning til Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. Youtube-stjernen Jake Paul har allerede bokset en professionel boksekamp, mens det den tidligere NBA-stjerne Nate Robinsons debut. Der er stor forskel på de to kombattanter og deres styrker og svagheder. Derfor forventer vi bestemt en underholdende aften, når det går løs i Staples Center, Los Angeles den 28. november (natten til søndag dansk tid).

Det bliver naturligvis et stort event, og derfor er det ikke overraskende, at bookmakerne har sat odds på, hvorledes kampen kommer til udfolde sig. Hos Bet365 kan man således odds på, hvem der kommer til at vinde kampen mellem Paul og Robinson.

 

Odds på Paul vs Robinson hos Bet365

 

Odds på Jake Paul vs. Nate Robinson

Indlæser odds…

Jake Paul er bookmakernes favorit inden kampen. Youtuberen har allerede bokset to kampe – en af dem som professionel. Det faktum, at han har mere erfaring end Nate Robinson, som er total nybegynder, er naturligvis en medvirkende faktor til, at Paul er forhåndsfavorit.

En anden årsag er, at der er signifikant højdeforskel på de to kæmpere. Jake Paul er 185 centimeter høj, mens den tidligere point guard Nate Robinson er ti centimeter lavere. Det betyder også, at Paul naturligvis har den største rækkevidde, hvilket er en stor fordel. Det var tydeligt, at dette var et hans vigtigste våben i hans øvrige kampe, hvor han også kæmpede mod modstandere, som var mindre end han selv.

Robinsons fordel skal findes i, at han som tidligere atlet har mere udholdenhed end Jake Paul. Han siger samtidig, at han er blevet træner af yderst kompetente folk, som altså har haft til opgave, at få ham i topform inden debuten i Los Angeles på en aften hvor vi som nævnt også får veteranerne Mike Tyson og Roy Jones Jr. i ringen.

 

Spilforslag – Sejr til Jake Paul

Vi mener, at der flest ting, som får pilen til at pege i Jake Pauls retning. Den 13 år yngrer amerikaner har som nævnt både erfaring og sin overlegne højde samt rækkevidde, som kan bruge til at straffe Jones.

Kampen kan kun vare seks runder, så det er bestemt ikke utænkeligt, at den kan ende med at gå hele vejen. I så fald mener vi, at der er mest der taler for, at Jake Paul får scoret flest point og ender med at løbe med sejren.

 

Odds på Jake Paul hos Bet365

 

Sådan ser du Jake Paul vs. Nate Robinson

Denne kamp samt kampen mellem Tyson og Jones Jr og nattens øvrige kan i Danmark streames hos Viaplay. Det eneste krav er blot, at man har enten Viaplay Sport eller Viaplay Total-pakken. Man kan abonnere på Viaplay Sport for 309 kroner, mens et abonnement på Viaplay Total koster 339 kroner.

Med Viaplay Sport vil man have adgang til samtlige Viaplays øvrige sport samt fighting (minus PPV-kampe). Man får tilmed også serier med Viaplay Sport. Er man til fodbold kan man glæde sig over, at Viaplay har rettighederne til alle kampe i Champions League, samtlige Premier League-kampe og flere Superliga-kampe. Derudover er der naturligvis også et hav af anden sport. Vælger man at abonnere på Viaplay Total får man også adgang til Viaplays store film-katalog.

 

Opret din konto hos Viaplay

 

Jake Pauls boksekarriere

Jake Pauls debut kom mod Deji Olatunji, som er bror til den britisk Youtuber KSI. Her vandt Paul på en TKO i femte runde, da Dejis team smed håndklædet i ringen. Samme aften boksede Jakes storebror Logan mod KSI i en kamp, som endte uafgjort. De to skulle senere mødes i en rematch, som blev vundet af britiske KSI.

For knap et år siden fik Jake Paul sin professionelle debut. Her besejrede han AnEsonGib, som også er Youtuber. Denne kamp blev en yderst kort affære. Paul endte nemlig med at vinde efter TKO to minutter og 18 sekunder inde i første runde.

 

Fra point guard til bokser

Den 36-årige tidligere New York Knicks-spiller Nate Robinson bliver interessant at følge i sin debut. Han spillede i NBA gennem ti år fra 2005 til 2015. Halvdelen af denne periode blev tilbragt i New York Knicks. Derefter levede han en omskiftelig tilværelse med syv klubber på fem år. Gennem sin karriere opnåede Robinson desuden at vinde den prestigefyldte Slam Dunk-konkurrence tre gange mellem 2006 og 2010.

Han sluttede karrieren i 2018 og har altså nu kastet sig over boksning. Dette bliver som nævnt hans debut, så det skal blive interessant at se, hvor godt hans trænere formår at forberede ham på kampen mod Jake Paul i Staples Center. Netop Staples Center var faktisk Robinsons hjemmebane gennem en kort periode, hvor han spillede ni kampe for Los Angeles Clippers, inden han blev fritstillet.

 

Odds på vinderen af kampen hos Bet365

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe