Kamp: Vuelta a España – 7. etape

Spilforslag: Marc Soler slutter foran Enric

Odds: 1,72

Spilstop: 27. oktober kl. 13:20

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Rytterne er tilbage efter Vueltaen første hviledag. Løbets 7. etape byder på en 159,7 kilometer lang etape fra Vitoria-Gasteiz til Villanueva de Valdegovia. Det bliver som så ofte før i Vueltaen en hård affære. Feltet skal nemlig to gange over den ganske holde Puerto de Orduna, som er en kategori 1-stigning. Den er ganske hård med nogle skrappe stigningsprocenter undervejs. Fra toppen vil der være 19 kilometer til mål. Afslutningen på etapen er overvejende flad.

Det bliver formentlig ikke en etape, hvor klassementsrytterne vil foretage sig det store. De skal dog alligevel være vågne. Det gælder naturligvis også to af Movistars spanske profiler – Enric Mas og Marc Soler, som begge ligger godt til i klassementet. Vi mener, at afslutningen på denne etaper passer Marc Soler bedst, og at han således slutter foran Mas.

 

Derfor kommer Soler i mål foran Mas

Enric Mas og Marc Soler har begge vist sig at være i ganske fornuftig form i løbet af Vueltaens første uge. Vi er dog særligt imponerede over Marc Soler, som har haft en forrygende uge med en etapesejr og en syvendeplads i klassementet.

Enric Mas ligger på en femteplads – 35 sekunder foran holdkammeraten Soler. Det er dog værd at notere sig, at han tabte 48 sekunder til Soler på 6. etape. Mas kørte desuden også klassement i Touren, hvor de blev til en femteplads, så det er lidt usikkert, hvor langt hans form rækker i Vueltaen.

Det er som bekendt Ineos’ Richard Carapaz, som er ny mand i førertrøjen. Derfor vil et udbrud formentlig ikke få for lang snor, hvis der sidder ryttere, som ikke er alt for langt efter i klassementet. Dermed er det ikke utænkeligt, at vi kommer til at se favoritterne sprinte om placeringerne ved mål stregen. Der er som nævnt tale om en spurt på flad vej. Her er Soler alt andet lige hurtigere end Mas. Derfor tror vi, at han bliver bedst af de to Movistar-kaptajner.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Marc Soler kommer i mål før Enric Mas på 7. etape af  Vueltaen. Hos Bet365 får man odds 2,25 på dette væddemål.