Kamp: FC Midtjylland – Slavia Prag

Spilforslag: FC Midtjylland kvalificerer sig

Odds: 2,25

Spilstop: 30. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

De danske mestre FC Midtjylland er nu blot én kamp fra Champions League gruppespillet. Første opgør mellem FC Midtjylland og Slavia Prag endte 0-0 i Tjekkiet. Nu skal FC Midtjylland gøre arbejdet færdigt hjemme på MCH Arena. Midtjyderne har gjort det godt i deres europæiske kampe og har oppet sig i Superligaen. Det er nogle af grundende til, at vi mener, at de slår Slavia Prag ud.

 

Derfor går FC Midtjylland videre

FC Midtjylland fik ikke nogen ideel start på Superligaen, hvor man lagde ud med at tabe til SønderjyskE. Her har man dog siden rejst sig med sejre mod Lyngby og Randers. Pione Sisto scorede sejrsmålet mod Lyngby, hvilket naturligvis er vigtigt for hans selvtillid.

I Champions League-kvalifikationen har der til gengæld ikke været nogen slinger i valsen. Her lagde man ud med at slå de bulgarske mestre Lugogorets med 1-0 i Razgrad. Herefter ventede en formodet hårdere opgave i form af de schweiziske mestre Young Boys.

Her var FC Midtjylland dog ganske suveræne, da de scorede tre gange i anden halvleg og endte med at vinde kampen med 3-0. Som nævnt sluttede første kamp mod Slavia Prag 0-0.  Her havde tjekkerne overvægt i spil og chancer, men det er værd at notere sig, at begge målmænd havde nogen lunde lige meget at lave.

FC Midtjyllands vigtigste mission bliver naturligvis at sørge for at få lukket af i forsvaret. Det har de da også været fremragende til i denne sæson. I deres tre Champions League-kvalifikationskampe har de lukket nul mål. Samtadig er der blot lukket ét ind i tre Superligakampe. Det vil altså sige ét mål i de seneste seks kampe.

Dermed bør midtjyderne stå med gode kort på hånden, hvis de kan lykkes med at komme foran. Vi siger dermed, at FC Midtjylland går videre til gruppespillet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland kvalificerer sig til Champions Leagues gruppespil. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette væddemål.