Kamp: Slavia Prag – FC Midtjylland

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål

Odds: 2,00

Spilstop: 22. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Så er de danske mestre FC Midtjylland nået til sidste forhindring inden Champions Leagues gruppespil. Her gælder det de tjekkiske mestre Slavia Prag. Slavia var med i sidste års Champions League, hvor man røg ud i gruppespillet. Vi regner med, at vi får en underholdende første kamp at se mellem holdene.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

FC Midtjylland har været ganske overbevisende indtil nu i kvalifikationen til Champions League. I deres første kamp skulle de en tur til Bulgarien, hvor modstanderen hed Ludogrets. Her blev det til en 1-0 på en scoring af Júnior Brumado.

Herefter stod den på en hjemmekamp mod de schweiziske mestre Young Boys. Der stod 0-0 i pausen, men i anden halvleg sikrede scoringer af Anders Dreyer og Awer Mabil samt et selvmål af schweizernes Jordan Lefort en 3-0-sejr til jyderne.

I Superligaen har FC Midtjylland også hentet sæsons første sejr, som lød på 1-0 over Lyngby. Her var det vigtige, at sejrsmålet blev scoret af Pione Sisto, som dermed fik hul på bylden efter sit skifte fra Celta Vigo.

FC Midtjyllands modstandere, Slavia Prag, vandt sidste sæson det tjekkiske mesterskab med seks point ned til Viktoria Plzen. I år er de da også kommet glimrende fra start med tre sejre i de første fire kampe. Disse har tilmed lydt på 6-0, 3-0 og 5-1. Det er med andre ord et hold, som ved, hvor målet står.

De nåede som nævnt Champions League-gruppespillet i sidste sæson, hvor man slog Cluj i de afgørende kvalifikationskampe. Det sendte dem i en vanvittig gruppe med Barcelona, Borussia Dortmund og Inter. Her fik man samlet godkendte to point efter uafgjorte kampe mod Barcelona og Inter.

Slavia Prag er som nævnt godt kørende, når det kommet til at score mål, men FC Midtjylland har bestemt også deres strenge at spille på i offensiven. Derfor renger vi med et underholdende første kapitel i kampen om pladsen i gruppespillet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Slavia Prag og FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette spil.