Kamp: Atalanta-Brescia

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 14. juli kl. 21:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Atalanta har gang i endnu en fremragende sæson med succes i Serie A og Champions League. I ligaen har man kurs mod andenpladsen. Næste skridt på vejen bliver en kamp mod bundholdet Brescia, som allerede ligner en sikker nedrykker. Atalanta har været involverede i et par målrige opgør. Det tror vi også bliver tilfældet mod Brescia.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Atalanta er med afstand den klub, som har scoret flest mål i Serie A. De har lavet hele 85 mål. Det er 18 mål flere end Lazios 67 mål. Samtidig har deres forsvar gjort det ganske udemærket med 39 indkasserede mål. Atalanta har desuden scoret syv mål i hele tre Serie A-kampe, hvilket naturligvis er yderst imponerende.

Brescia er som nævnt i store problemer, og det ser sort ud for dem med hensyn til at komme over stregen. De er ikke overraskende et af de hold, som har indkasseret flest mål i ligaen. Det er naturligvis bekymrende, når man møder det hold, der som nævnt har lavet flest mål. Brescia har også haft problemer uden for banen, hvor Mario Balotellis manglende disciplin har trukket overskrifter i de italienske medier.

Sæsonens første kamp mellem holdene endte med en 3-0-sejr til Atalanta. Her scorede Mario Pasalic to mål, mens Josip Ilicic lavede det sidste. Atalantas offensive spillere har været gode til at dele målene mellem sig. Luis Muriel har lavet 17, Ilicic 15 og Duván Zapata har lavet 14. Samtidig har Papu Gómez bidraget med hele 15 assists.

Alt spiller med andre ord for Atalanta for tiden. Man kan derfor med rette forvente endnu et målrigt opgør med dem som hovedpersonerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Atalanta vinder kampen mod Brescia med mindst tre mål. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.