Kamp: Napoli-Inter

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 13. juni kl. 21:00

Bookmaker: bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Napoli og Inter mødes i Coppa Italias anden semifinale. Det bliver holdenes første kampe efter den lange ufrivillige pause. Det første opgør mellem holdene endte med en 1-0-sejr til Napoli i Milano. Napoli har været dette års store skuffelse indtil nu. Gennem deres seneste kampe har de dog rejst sig med flere gode resultater. Vi regner med, at Napolis gode udgangspunkt betyder, at de vil have en defensiv tilgang til kampen.

 

Derfor kommer der under 2,5 mål i kampen?

Sidste sæson sluttede Napoli på andenpladsen i Serie A med hele ti point ned til tredjepladsen. Det var derfor de færreste, som havde regnet med, at de ville rode rundt omkring 11. paldsen ved slutningen af januar. Det var ikke desto mindre, hvad der skete for storklubben. En periode med sølle én sejr fra 12 kampe gjorde, at Napoli faldt som en sten gennem Serie A. Siden da er det dog som om, at de har fået vendt skuden. Man har vundet fem af sine sidste seks Serie A-kampe – heriblandt en sejr over selveste Juventus. Sidst men ikke mindst er der denne kamp mod Inter, som kan give endnu en chance for et trofæ. Dermed har Napoli stadig gode chancer for at redde sæsonen.

Vi regner med, at Napolis udgangspunkt fra første kamp vil gøre, at de komme til at stå langt tilbage på banen for at holde Inter fra fadet. Om en sådan taktik kommer til at give pote må tiden vise, men vi tror, at det vil være med til at holde kampen på under 2,5 mål. Napoli lukkede to mål ind i to mål ind i deres sidste tre ligakampe, så deres forsvar stod godt inden pausen. Samtidig var Inter (med undtagelse af en 4-2 afklapsning af AC Milan) ikke just i målhumør, inden sæson blev sat på pause. Vi har derfor tiltro til, at Napoli kan bekrænse kampen til få mål

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Napoli og Inter. Hos bet365 får man odds 1,95 på dette spil.

 

Bet365 livestreamer desuden Napoli-Inter. Læs mere i vores guide til livestreaming af kampen.