Endelig er italiensk fodbold tilbage. Man har valgt at starte med semifinalerne i Coppa Italia. Det kan fodboldelskere verden over glæde sig over. Det er nemlig med deltagelse af fire af Italiens absolut største klubber: Inter, Juventus, Milan og Napoli. Der er altså tale om andet opgør mellem holdene, som spille første del af semifinalerne for flere måneder siden I kampen mellem Napoli og Inter er der som bekendt en chance for at få Christian Eriksen i aktion. Han er sammen holdkammeraterne på jagt efter Inters første pokaltitel i ni år.

Det er naturligvis ikke et opgør, som man kan gå glip af. Hvis man vil se kampen, er der klart en mulighed, som er billigst. Bookmakeren bet365 streamer nemlig kampen gratis og ganske lovligt for deres kunder. Det er eneste krav er blot, at man har en konto ved bet365, hvorpå der står penge. Når man opfylder dette ene krav, er man med andre ord klar til at nyde Napoli-Inter og et væld af andre kampe fra hele verden. Alternativt kan kampen også ses hos TV2 Sport, men det krævser naturligvis,at man har adgang til den kanal. Kampen mellem Napoli og Inter spilles lørdag den 13. juni klokken 21.45.

 

 

bet365 Få en konto hos bet365 og livestream Napoli-Inter

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan livestreamer du Dortmund-Bayern München

Hvis man endnu ikke har oprettet en konto hos bet365 er det heldigvis ingen kompliceret proces at få en. Man kan i denne guide læse meget mere om, hvorledes man kommer i gang med at livestreame Borussia Dortmund-Bayern München og resten af Bundesligaen.

Hvis man skulle sidde og ske endnu ikke at have en konto hos bet365, er det heldigvis en ganske enkel proces at oprette denne. Vi vil nu gennemgå de få trin, som man skal gennem for at kunne komme i gang med at livestreame for sport fra hele verden – heriblandt Napoli-Inter.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto.
  3. Sæt penge ind på denne konto.
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame – i dette tilfælde Borussia Napoli-Inter.

Vejen til at kunne livestreame Napoli-Inter på bet365s hjemmeside er heldigvis kort og aldeles ukompliceret. Bet365 har nemlig sikret, at hele processen er så enkelt og sikker som mulig. Når man opretter sin konto, skal bet365 bruge følgende oplysninger: køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Derudover skal man vælge sit brugernavn og kodeord. Når man har foretaget sin første indbetaling, er man klar til at livestreame kampen mellem Napoli og Inter – samt massevis af anden europæisk topsport. Du kan læse meget mere og livestreaming af italiensk fordbold i vores guide, som du finder her. I denne kan du blandt andet læse om, hvordan du kan se kampen i fuld skærm eller få denne op på dit tv.

Live odds

Det eneste krav, som man skal leve op til er som nævnt, at man har penge på sin spilkonto hos bet365. Der er ikke noget krav om, hvilket beløb man skal have stående på kontoen, så længe dette ikke er 0 kroner. Vi har dog den mening, at det er en godt idé at have lidt stående på kontoen, så man eventuelt kan live bette lidt under kampen. Med live betting har man mulighed for at observere kampens udvikling. Hvis man eksempelvis har fundet et væddemål, hvor man synes, at oddset er lavt, kan man med fordel vente og slå til, når dettes live odds forhåbentlig er stedet. Live odds er også godt, hvis man vil spille på ting som, hvem der scorer, eller næste hold til at score. Man kan altså benytte live odds til at forøge ens chancer for at vinde.

 

 

bet365 Få en konto hos bet365 og livestream Napoli-Inter

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan livestreamer du Napoli-Inter

Vi vil her komme med vores forslag på, hvad man kan vælge at spille på i forbindelse med kampen. Der kan være væddemål, hvis odds har stor risiko for at falder som kampen skrider frem. Dermed er det naturligvis en fordel at spille på disse før kampens start. Kampen er anden del af dette opgør. Den første kamp i Milano endte med en 1-0-sejr til Napoli. Det sætter naturligvis Inter i en svær position. De skal både jagte en scoring og koncentrere sig om at holde Napoli fra fadet.

 

Derfor vinder Inter

Dette er holdenes første kamp i næsten tre måneder. Derfor er det naturligvis ikke helt lige til, når man skal forudsige, hvor de står. Man må dog give Inter, at de har fået samlet et ganske slagkraftigt mandskab. Med offensive kræfter som Ashley Young, Alexis Sanchez, Christian Eriksen og Romelu Lukaku er der ikke overraskende masser af mål i dette hold. Det er især Lukaku, som levere disse med 17 sæsonmål indtil nu. Inters forsvar er desuden også yderst stabilt. De er det hold i Serie A, som har lukket næstfærrest mål ind. Napoli har være en af sæsonens skuffelser og er inden kampen på en sjetteplads i Serie A. Det lod til, at de var ved at komme i gang igen inden ligaens genstart, men det momentum kan af gode grunde være væk nu. Derfor har vi mest fidus til en sejr til udeholdet Inter.

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365