Mr. Green tilbyder forhøjede odds på Super Bowl-finalen mellem Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers. For at deltage skal man være ny kunde og stadig have sit første væddemål tilgode. Det er ganske enkelt, man kan maksimalt spille 50 kroner på, hvem der vinder kampen til odds 5,00. Hvis ens hold vinder får man dermed op til 250 kroner tilbage. Gevinsten er uden omsæstningskrav. Det er helt op til dig selv, om du vil spille på Kansas City Chiefs eller San Francisco 49ers, gevinsten forbliver den samme.

Mr Green Deltag i kampagnen her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du dit odds boost

  1. Start din konto hos Mr. Green.
  2. Placér dit bet inden kampstart.
  3. Spil op til 50 kroner på enten Kansas City Chiefs eller San Francisco 49ers.
  4. Nyd kampen.
  5. Få odds 5,00 igen hvis dit hold vinder.

Hvad skal du bruge dit odds boost på?

Der et på forhånd lagt op til en lige kamp mellem Chiefs’ stærke offense og 49ers’ gode defense. Derfor er oddsene hos bookmakerne, da også meget lige. De fleste er dog enige om, at Chiefs er svage favoritter til at løbe med Vince Lombardi-trofæet. En af grundene til, at dette spil hos Mr. Green er særligt attraktivt, er derfor at man Mr. Green har udlignet forskellen på de to mandskaber. Før var der en forskel på 0,24 i oddsene mellem de to med Chiefs som favoritter. Derfor giver det naturligvis mest mening at spille på Chiefs, som langt de fleste har som favorit. Det er dog naturligvis helt op til dig selv, hvem du vil spille på, men skulle du have brug for lidt hjælp, så har vi vores vurderinger af holdene klar.

Derfor vinder Chiefs

Chiefs favoritværdighed skyldes først og fremmest deres stærke offense med quarterback Patrick Mahomes i spidsen. Mahomes har gennem sæson vist sig, at være ligaen stærkeste quarterback. Han er desuden bookamernes favorit til at blive kåret som dette års MVP. I Andy Reid har de desuden en af ligaen bedste coaches – hvis da ikke den bedste. De har hungret efter denne finale siden de sidste år måtte se sig slået af New England Patriots i AFC-finalen. Derfor må de være ekstra motiverede, når det går løs på Hard Rock Stadium i Miama, Flordia.

 Derfor vinder 49ers

Det giver som sagt mest mening at spille på Chiefs, men skulle man have lyst til at sætte pengene på 49s, er der da også et par grunde til at gøre det. Deres defense har være en klasse for sig, og derudover har de naturligvis også en stærk quarterback i Jimmy Garappolo. Man må heller ikke glemme Raheem Mostart. 49ers running backen har vist forrygende form gennem de sidste otte kampe, hvor han har lavet touchdown i intet mindre en syv af disse. Han er første ikke-quarterback på listen over årets mulige MVP. Så hvis man virkelig føler for en 49ers-sejr, så er det da bestemt også en umulighed, omend det alt andet lige er mindre sandsynligt.

Mr Green Tilmed dig her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Vilkår & regler

Tilbuddet er gældende fra den 30. januar frem til kampstart den 3/2 klokken 00.30 2020. Det er udelukkende for spillere, som ikke har oprettet en konto eller lavet et indskud. Man kan placere et væddemål på enten San Francisco 49ers ELLER Kansas City Chiefs som vinder af Super Bowl LIV. Den forhøjede gevinst vil blive udbetalt kontant og uden omsætningskrav. Oddset på vinderen er boostet til 5,00 uagtet, hvilket af holdene man spiller på. Oddset gælder stadig, hvis et af holdene vinder i overtid. Nye kunder kan kun benytte sig at et af Mr. Greens tilbud, som er i udbud.

Hvis du får dit væddemål udbetalt via cash-out inden kampens afslutning, er det ikke længere kvalificeret til tilbuddet. Kampagnen gælder kun én gang per person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Har du foretaget din indbetaling via Netseller eller Skrill, er det ikke kvalificeret til tilbuddet. Hvis Mr. Green har mistanke om snyd eller uretmæssigt misbrug af deres tilbud og kampagner, har de ret til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen eller til at suspendere spillerens konto.