I den engelske Premier League mødes de evige rivaler Manchester United og Liverpool FC på søndag, hvor udeholdet er storfavorit til at vinde kampen. Men til trods for flere skader til Manchester, og skuffende spil hidtil i sæsonen så burde de have en god chance for at sejre. Vi skal nemlig helt tilbage til 2014 for, at finde sidste sejr til Liverpool på Uniteds hjemmebane. Siden da har United vundet tre kampe og stået to uafgjort, og man skal ikke undervurdere vigtigheden af at spille på hjemmebane.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en Manchester United sejr til odds 15. Du skal i denne kampagne spille for minimum 10 kroner og op til maksimum 50 kroner for, at kvalificere dig til tilbuddet. Opret dig som ny kunde og spil på, at Manchester United vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Liverpool FC. Du skal som skrevet spille for mellem 10 og 50 kroner, og vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 15, er sat op fra deres originale odds på 4,50, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Mr Green Få odds 15 på Manchester United sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil maksimum 50 kroner på at Manchester United vinder over Liverpool FC til odds 15
  3. Vind kølige kontanter når Manchester United har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du maksimum 50 kroner på, at Manchester United slår Liverpool FC og afventer kampens resultat.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Liverpool har vundet alle deres hidtidige kampe, indtil nu i årets Premier League. Otte imponerende sejre og en målscore på 20-6 er resultatet, for de regerende Champions League mestre. Men selvom de har været fantastisk spillende, så er der tegn på at der snart vil komme et nederlag i Premier League. I de sidste seks kampe, har Liverpool nemlig ikke været så dominerende som man kunne have forventet. I deres tre sejre i ligaen, har de kun formået at vinde kampene med et overskydende mål. Imens de i Champions League har måtte indkassere et nederlag mod Napoli på 0-2. Og skuffende kun vandt 4-3 over Salzburg. I EFL Cuppen vandt de også kun med 2-0 over upåagtede MK Dons, i en kamp de burde have storsejret i.

Det forlyder at målmand Alisson Becker igen er spilleklar, og kan være med fra start mod United. Hvis det er tilfældet, kan det vise sig at bide Liverpool i bagdelen. Han er efter en skadespause med stor sandsynlighed en anelse rusten, og i en så vigtig storkamp kan han fejle. Hos United er der også problemer på målmandsposten, men i modsætning til Liverpool så burde Romero være 100% klar. Han har spillet både i Europa League og EFL Cuppen, og er en god erstatning for De Gea.

Offensivt har United ikke ligefrem sprudlet med undtagelse af sæsonens første opgør mod Chelsea, hvor de vandt hele 4-0. Det var en kamp, som kan komme til at minde utrolig meget om søndagens opgør. Chelsea ville frem af banen og angribe, og det vil også være Liverpools gameplan. I den kamp viste United stor styrke i kontraspillet. Med spillere som Rashford, Martial, James og Mata, kan de igen udnytte de muligheder der vil opstå.

I den indbyrdes statistik fører United over Liverpool, og har med 88 sejre stadig krammet på rivalerne. Det er i disse kampe, at United tit viser sig fra deres bedste side og finder storspillet frem!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 20. oktober klokken 17:30 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Manchester United kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet for op til 50 kroner. Vinder Manchester United kampen, får du som skrevet odds 15 fremfor det originale odds 4,50. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 15 på Manchester United sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green